Arnold de Oradea devenise de curând tatăl unei fetițe la care ținea nespus. Ultimul mesaj al sportivului care a murit în sala de sport

Arnold de Oradea devenise de curând tatăl unei fetițe la care ținea nespus. Ultimul mesaj al sportivului care a murit în sala de sport
Publicat: 19/02/2020, 10:30
Actualizat: 07/04/2021, 03:43

Lali Arnold Piski, fost multiplu campion la karate și pasionat de culturism, a decedat marți dimineața în sala de antrenament din Oradea, chiar sub ochii elevilor pe care îi antrena, scrie antena3.ro.

Lali, supranumit „Arnold de Oradea”, pentru fizicul său, care seamănă cu cel al celebrului actor Arnold Schwarzenegger, avea 28 de ani și o fetiță de un an de zile, pe care o iubea nespus.

„1 an!!! La mulți ani, regina mea. Tu ești tot ce mi-am dorit vreodată. Tot ce am visat. Tu îmi completezi viața. Tu însemni totul pentru mine. Te iubesc atât de mult. Voi fi mereu alături de tine și te voi proteja. Nici banii, nici mașinile, casele sau orice alte lucruri pe lumea asta nu îmi pot oferi fericirea, bucuria și sentimentele pozitive, energia și iubirea nesfârșită pe care mi-o dai tu. Tu m-ai ales să-ți fiu tată, iar asta este un privilegiu, o onoare, un dar, o minune neprețuită pentru mine.

Existența ta este neprețuită în viața mea. Iubirea mea pentru tine este atât de puternică. Simt că viața aceasta nu este suficientă pentru mine pentru a-ți spune cu adevărat cât de mult te iubesc. Mi-aș dori ca toți oamenii să poată simți ce simt eu când mă uit la tine. Fără tine sunt nimeni. Viața mea n-ar avea sens și nu ar merita să trăiesc dacă tu nu ai fi. Îți mulțumesc atât de mult că faci ca viața mea să merite să fie trăită! Te iubesc!!!”, a scris Arnold de Oradea în ultima lui postare pe rețelele sociale, pe 6 februarie.

Foto: Facebook / Lali Arnold Piski

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase