Ați văzut-o pe Mihaela? O tânără mamă din București, de negăsit / A plecat să cumpere pâine, dar nu s-a mai întors

Ați văzut-o pe Mihaela? O tânără mamă din București, de negăsit / A plecat să cumpere pâine, dar nu s-a mai întors
Publicat: 03/11/2020, 16:38
Actualizat: 03/11/2020, 16:42

Mihaela Matei, o tânără în vârstă de 33 de ani, din București, a plecat de acasă să cumpere pâine și de atunci este de negăsit.

Mamă a unui copil de zece ani, Mihaela Matei locuiește în Sectorul 4 din București. Ultima dată a fost văzută la data de 24 octombrie, în jurul orei 14.00, moment în care tânăra și-a anunțat mama că merge la un magazin din cartier pentru a cumpăra pâine, dar nu s-a mai întors, relatează Antena3.

La sfârșitul săptămânii trecute, tânăra și-ar fi sunat mama de pe un număr privat și a anunțat-o că va veni acasă pentru a-și lua haine, însă nu a venit.

Mama Mihaelei a depus plângere la poliție

Cazul îngrozitor de la Giurgiu, în care o fată a fost incendiată pe câmp, a determinat-o pe mama Mihaelei să depună o plângere la Poliție prin care a reclamat dispariția fiicei sale.

Semnalmentele tinerei

-înălțime de 1,57 cm, greutate de aproximativ 55-60 de kilograme, ochii căprui și părul brunet.

La data la care a plecat de acasă, tânăra de 33 de ani era îmbrăcată cu un hanorac verde cu glugă și o pereche de blugi de culoare albastră.

Toți cei care au informații care ar putea duce la găsirea tinerei mame sunt rugați să sune la numărul unic de urgență 112.

Crimă oribilă la Giurgiu! Tânără băgată în valiză și arsă în mijloc câmpului

Crimă oribilă în județul Giurgiu. Cadavrul unei femei a fost descoperit, vineri noapte, în urma unui incendiu produs pe DN6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor.

Vineri seară polițiștii au fost sesizați de către o persoane cu privire la un incendiu de pe DN6. În urma intervenției, oamenii legii au descoperit cadavrul unei femei. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit pentru GÂNDUL.RO că, o primă ipoteză este că asasinul și-a omorât victima în altă parte, după care a băgat cadavrul într-o valiză și l-a adus pe câmp unde, după lăsarea întunericului, l-a ars.

La data de 30 octombrie a.c., ora 22.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 4 Ghimpați au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor este un incediu, iar în urma intervenției, a observat cadavrul unei persoane. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a indetificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Din dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, o echipă de specialiști din cadrul I.G.P.R. ( Direcția de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică) se deplasează în județul Giurgiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei. În această dimineață, au fost suplimentate efectivele participante la activită, se arată în comunicatul IGPR.