Bărbat împușcat pe o plaja de nudiști din Franța, după ce a insultat ceilalți turiști

Bărbat împușcat pe o plaja de nudiști din Franța, după ce a insultat ceilalți turiști
Sursă Pixabay
Publicat: 25/07/2022, 14:52
Actualizat: 25/07/2022, 15:15

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost împușcat sâmbătă dimineață pe o plajă de nudiști, din Franța. Acesta ar fi deranjat turiștii făcând semne obscene.

Un bărbat despre care se presupune că se comporta neadecvat pe o plajă de nudiști, a fost împușcat mortal de un nudist mai în vârstă. Oamenii susțin că victima își atingea părți ale corpului în timp ce insulta ceilalți turiști de pe plajă.

Potrivit poliției franceze, bărbatul care a tras cu arma, are 76 de ani. El s-ar fi declarat deranjat de bărbatul care începuse să adreseze injurii la adresa celorlalți bărbați de pe plajă și apoi a început să aibă gesturi ieșite din comun.

Cei doi s-au certat câteva minute, timp în care bărbatul de 46 de ani a refuzat să înceteze, iar ce a urmat este de nedescris. Bătrânul a scos o pușcă de vânătoare din rucsac și a tras „cel puțin trei focuri”, din nefericire, unul dintre gloanțe l-a lovit în piept pe bărbatul recalcitrant.

Concediul s-a terminat tragic pentru ambii bărbați

Bărbatul în vârstă de 46 de ani, a murit pe plaja ”La Mama” din parcul Miribel-Jonage, din Franța. Autoritățile au declarat că bătrânul este un vânător pasionat și avea licență de port-armă. Motivul pentru care a adus pușca pe plajă este încă necunoscut, potrivit LBC.

De asemenea, polițiștii investighează incidentul și au deschis o anchetă pentru crimă.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase