Băsescu povestește ce s-a întâmplat în studio, la finalul emisiunii „de pomină” de la Realitatea TV. „Am plecat acasă și i-am cerut soției toate lămâile din frigider”

Ce s-a întâmplat după terminarea emisiunii

„Nu mi-a sunat prea bine”

„Ajung la post cu 6 minute înainte de ora 21.00. M-a întîmpinat dl. Hoandră pe care, în drum spre studio, l-am întrebat dacă el și invitații știu destulă carte pentru a putea face o emisiune de două ore despre mandatele de 10 ani ale unui președinte. Domnul Hoandră m-a asigurat, pe drum, că va fi o emisiune grea pentru că sunt pregătiți și mi-a strecurat că, mai tîrziu, ar putea să vină și dl. Rareș Bogdan, iar guru Gușă ar putea să intervină prin telefon. Nu mi-a sunat prea bine, dar nu mi se cerea acordul, ci doar eram informat”, a scris Băsescu pe Facebook.

Băsescu a povestit că a ajuns în platou cu 4 minute înainte de începerea emisiunii și acolo nu se afla nimeni. „Absolut nepoliticos atunci cînd ai invitat un fost președinte. De regulă, invitații sunt în platou sau ești condus acolo unde se află și aceștia. Cu un minut înainte de ora 21.00, a intrat în platou dl. Coșea, iar cu cîteva secunde înainte de începerea emisiunii, au năvălit în platou domnii Rogozanu, Leca, Poenaru. Din intrarea în platou, din schimbarea de listă a invitaților și din ce-mi spusese domnul Hoandră la sosire, mi-am dat seama că emisiunea este o capcană și am tratat-o ca atare”, a declarat fostul președinte.

„La terminarea emisiunii, domnii Hoandră și Rareș Bogdan se gudurau pe lîngă mine, desigur în calitate de gazdă, încercînd să-mi spună că ei sunt băieți buni și că n-au nimic cu mine. Tare penibil a fost Rareș Bogdan, noul Gîdea+SRS, la un loc, al presei românești. Ajuns acasă, am cerut soției toate lămîile pe care le avea în frigider și le-am mîncat fără zahăr din cauza personajului, în timp ce mă întrebam de ce a coborît atît de jos și dl. Leca susținînd că afirmațiile doamnei Stanciu au fost făcute în 2013, ba pe urmă în 2014, cînd în realitate au fost făcute pe 24 februarie 2015. Nu vă povestesc mai mult, pentru că restul ați văzut pe ecrane și cu siguranță fiecare a rămas cu percepția lui”, a mai scris Băsescu.

Băsescu, despre „mamelucii de la Realitatea TV”

Băsescu își exprimă regretul că, „în afara acestei triplete neprofesioniste”, formată din Gușă, Rareș Bogdan și Hoandră, postul tv are câteva jurnaliste excepționale, „iar trei mameluci le pot compromite și pe ele odată cu postul”.

„Mi-am dorit să vorbesc despre realități și întîmplări din cei 10 ani de mandat. Organizatorii emisiunii au ratat ocazia să ofere românilor șansa de a primi de la mine informații despre decizii și mecanisme decizionale, lucruri care nu le-au fost spuse niciodată de un președinte care a fost consecutiv 10 ani la Cotroceni. Mie îmi pare rău de ratarea acestei ocazii. Poate voi avea altele”, a conchis Băsescu pe Facebook. 

sursă video: Realitatea TV

Surpriză totală la CFR Cluj. Noul antrenor debutează chiar astăzi pe banca ardelenilor în Europa...
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Se dau BANI pentru români! Suma e INCREDIBILĂ. Intră direct pe card
Descoperire spectaculoasă: Mii de desene care înfăţişează uriaşele animale ale epocii glaciare au fost găsite...
Scandalul consilierei decorate. Mesajul unui militar împușcat în misiune. „Noi nu am primit niciun telefon...
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
Ce a făcut Gigi Becali când a aflat că Anamaria Prodan e în stare gravă....
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Ungurii nu se lasă și nu renunță la Ardeal! Au dat deja sute de milioane...
LOCKDOWN după alegeri în România? Alexandru Rafila, ANUNȚ ȘOC! Ce ne așteaptă în următoarele săptămâni
Actrița din Juno și Inception a devenit el. Cum arată după ce a dezvăluit că...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
SFÂRŞITUL BENZINEI: Noul combustibil în care chinezii investesc MILIARDE şi care ar putea duce la...
Mirela Vaida, dezvăluiri de senzație din trecut. Cu ce se ocupa vedeta la 18 ani:...
×
Inchide