• Publicat:
Știri

BĂTAIE și SPRAY LACRIMOGEN pe holurile unui spital, după o altercație între doi copii de 13 ani

BĂTAIE și SPRAY LACRIMOGEN pe holurile unui spital, după o altercație între doi copii de 13 ani
VIDEO. Doi părinți au confundat holul unui spital din Buzău cu un RING DE BOX. Tatăl unuia dintre băieți a lovit-o pe mama celuilalt, iar aceasta a reacționat folosind un spray LACRIMOGEN. Vezi BĂTAIA dintre cei doi de pe holurile SPITALULUI

Potrivit reprezentanților Poliției Buzău, scandalul a avut loc la Spitalul Județean de Urgență Buzău, pe holul UPU, între două persoane din Costești, o femeie de 38 de ani, și un bărbat de 46 de ani. Din verificări, femeia a folosit sprayul lacrimogen după ce a fost lovită de bărbat.

„Incidentul a pornit după ce, mai devreme, în Costești, copiii celor doi, ambii în vârstă de 13 ani, au avut o altercație. Unul dintre ei l-a împins pe celălalt, acesta s-a lovit de un calorifer și apoi a ripostat și l-a mușcat pe primul. Părinții erau la spital cu copilașii”, a declarat Amalia Călugăru, purtătorul de cuvânt al IJP Buzău.

Potrivit acesteia, femeia și bărbatul au fost duși la secția de poliție, pentru audieri.

Din imaginile apărute pe internet, se vede cum bărbatul o lovește pe femeie cu pumnul, totul în fața celor doi minori. Se dezlănțuie un conflict în toată regula pentru că un alt bărbat sare să o ajute pe femeie și îi aplică agresorului câțiva pumni. Mai mullte persoane din apropiere intervin ca să-i despartă.

„În urma plângerii depuse s-a întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe, iar în privința folosirii sprayului lacrimogen o ne-am autosesizat și facem verificări pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a mai spus Călugăru.

Polițiștii au fost chemați de firma de pază a spitalului din Buzău. La sosirea oamenilor legii, personalul medical era în afara UPU, din cauza mirosului puternic din interior.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Foto: Captură

Inchide