BĂTAIE soldată cu un mort și un rănit grav în gara din Slatina. Agresorul NU a fost încă prins

BĂTAIE soldată cu un mort și un rănit grav în gara din Slatina. Agresorul NU a fost încă prins
Publicat: 14/10/2018, 10:31
Actualizat: 13/02/2019, 15:17

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, a fost identificat, sâmbătă, autorul crimei care a avut loc vineri noaptea, în Gara din Slatina. Acesta este din comuna Urzica, județul Olt.

În urma investigațiilor, procurorii au stabilit că suspectul i-ar fi făcut mai multe avansuri concubinei celui pe care l-a omorât, iar un alt bărbat, cel care a fost rănit grav, a intervenit, el fiind primul rănit. Ulterior, a intervenit bărbatul de 44 de ani, căruia i-au fost aplicate trei lovituri de cuțit în zona inimii.

„Imediat după săvârșirea faptei, suspectul Șerban Ion fuge de la fața locului și, cu toate că este urmărit de prima victimă, reușește să scape. În prezent, suspectul a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră și se efectuează activități de depistare și reținere a acestuia”, au transmis, sâmbătă, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Un bărbat de 44 de ani a murit, iar altul este internat în stare gravă, după o încăierare care a avut loc în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, în zona gării din Slatina, județul Olt.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu, o persoană necunoscută l-a agresat pe bărbatul în vârstă de 44 de ani, din Slatina, iar un tânăr, care a dorit să-i sară în ajutor, a fost rănit.

„În noaptea de 12 spre 13 octombrie am fost sesizați prin 112 despre faptul că în zona gării din municipiul Slatina a avut loc o altercație spontană, între 3 bărbați, doi dintre aceștia fiind loviți cu un corp înțepător. În urma loviturilor, o victimă a decedat. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani. Cealaltă victimă, în vârstă de 24 de ani, este spitalizată”, a spus Dicu.

Individul care a înjunghiat cele două persoane nu a fost identificat, el a fugit și este căutat de polițiști.

Deocamdată, motivele pentru care l-a ucis pe bărbatul de 44 de ani sunt neclare.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase