FOTO | Cântărețul de manele Dani Mocanu a fost reținut. Scandal cu jurnaliștii la poarta manelistului

FOTO | Cântărețul de manele Dani Mocanu a fost reținut. Scandal cu jurnaliștii la poarta manelistului
Sursă FOTO: Dani Mocanu - Facebook
Publicat: 28/07/2022, 09:47
Actualizat: 28/07/2022, 21:34

Polițiștii au descins joi dimineață la locuința cântărețului de manele Dani Mocanu.  Oamenii legii au efectuat percheziții în casa manelistului din județul Argeș, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase. 

UPDATE ora 21.20 – În urma perchezițiilor desfășurate joi dimineață în Argeș, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase, manelistul Dani Mocanu a fost reținut.

Știrea inițială – Polițiștii din Mureș efectuează percheziții în Argeș, la locuința celebrului manelist Dani Mocanu, după scandalul în urma căruia acesta a amenințat un fotbalist cu un cuțit.

În luna iunie, Dani Mocanu ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș – Mystik lounge & event’s. Filmarea a fost pusă pe TikTok, iar polițiștii s-au sesizat din oficiu în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, informează surse juridiciare.

De trei săptămâni oamenii legii au început urmărirea manelistului, iar în acest moment mascații i-au călcat pragul casei pentru a descoperi dacă artistul posedă sau nu arme care ar putea să îi rănească pe cei din jur.

Conform surselor Cancan.ro, Dani Mocanu va fi ridicat de mascați în cel mai scurt timp.

Polițiștii îl anchetează în acest moment pe Daniel Mocanu după ce au construit un dosar destul de stufos, care conține printre multe altele, fapte precum tulburarea liniștii și a ordinii publice, port de armă albă și amenințare.

Scandal cu jurnaliștii la poarta manelistului

A fost scandal la poarta manelistului. Fraţii lui Dani Mocanu au agresat jurnaliştii prezenţi şi le-au cerut să nu mai filmeze, potrivit antena3.ro.

În imaginile surprinse de camerele de filmat apar mai mulți bărbați nemulțumiți de faptul că reporterii încearcă să surprindă imagini cu casa manelistului și cu polițiștii care îl percheziționează.

Până în momentul percheziției, Dani Mocanu a refuzat să vorbească despre videoclipul postat pe TikTok, care a atras atenția polițiștilor și care a stârnit o mulțime de controverse.

„De ce filmezi? Pleacă de aici! Dă-i drumul de aici! Pleacă de pe stradă!”, sunt doar câteva dintre cuvintele care i-au fost adresate unui reporter care filma liniștit pe strada din fața casei în care locuiește Dani Mocanu.

Conflictul a fost aplanat de polițiștii argeșeni. Doi apropiați ai manelistului au fost amendați

După ce conflictul a fost aplanat prin intervenția a doi agenți ai poliției aflați în fața casei. Potrivit polițiștilor, prietenii manelistului au primit o amendă usturătoare pentru cuvintele jignitoare adresate reporterilor care se aflau pe spațiul public.

”Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitoare la modul în care două persoane care se aflau în zona unui imobil din localitatea Ștefănești, la care se desfășura o activitate de percheziție domiciliară, ce au manifestat acte de agresiune față de doi jurnaliști prezenți pe drumul public, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 28 iulie a.c., luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, care se aflau la un imobil de pe raza localității Ștefănești, județul Argeș, au intervenit ca urmare a faptului că două persoane, care se aflau în afara curții imobilului la care se desfășura activitatea de percheziție, au devenit agresive față de alte două persoane – jurnaliști, aflați pe o stradă adiacentă.

Conflictul a fost aplanat fără a fi necesară utilizarea forței și fără să existe persoane rănite.

Ca urmare a celor stabilite în urma verificărilor, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, ca urmare a adresării de cuvinte și expresii jignitoare, față de doi bărbați, de 28 și de 32 de ani, din Ștefănești”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

De-a lungul timpului, Dani Mocanu a fost implicat într-un șir de scandaluri ca urmare a asocierii cu diverşi interlopi notorii.

În 2017, el a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița, sub acuzarea de conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane.

Mocanu, împreună cu alți 11 indivizi, era acuzat că a trimis mai multe tinere să se prostitueze în Marea Britanie și Irlanda.

În 2020, Mocanu a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de incitare la ură sau discriminare, după ce a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în urma încărcării pe YouTube a videoclipului piesei Curwa, prin care încuraja la violență împotriva femeilor.

Știre în curs de actualizare

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”