Candidat la Primăria Sectorului 1, solicitare ironică către SPP după accidentul ministrului Bode: „Nu aprobați nicio deplasarea a vreunui ministru dinspre București către Brașov! Vreau sa mă întorc acasă în siguranță cu familia”

Candidat la Primăria Sectorului 1, solicitare ironică către SPP după accidentul ministrului Bode: „Nu aprobați nicio deplasarea a vreunui ministru dinspre București către Brașov! Vreau sa mă întorc acasă în siguranță cu familia”
Arhitectul Tudor Schinagel, zis Tubel, candidat la Primăria Sectorului 1 (FOTO: Facebook)
Publicat: 05/09/2020, 01:18
Actualizat: 05/09/2020, 11:55

Un candidat la Primăria Sectorului 1 a transmis o solicitare ironică Serviciului de Pază și Protecție (SPP), după accidentul în care a fot implicat, pe 30 august, ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Astfel, arhitectul Tudor Schinagel, zis Tubel, a transmis sâmbătă, prin intemrediul unei petiții, că se va întoarce astăzi din vacanță, de pe Valea Prahovei, și astfel îi cere șefului SPP, generalul Lucian Pahonțu, să blocheze orice deplasare oficială a demnitarilor pe ruta București-Brașov, pentru a se întoarce în siguranță acasă, scrie Evenimentul zilei.

Arhitectul Tudor Schinagel, zis Tubel, candidat la Primăria Sectorului 1 (FOTO: Facebook)

Iată petiția candidatului Tubel (Tudor Schinagel):

„Stimate domnule General doctor Pahonțu,
Subsemnatul Tudor (Tubel) Schinagel, cetățean onest, tată a trei copii, domiciliat in București Sector 1 și candidat la funcția de primar al Sectorului 1 din București la alegerile locale din acest an, formulez prezenta PETIȚIE prin care, respectuos vă solicit ca sâmbătă, 5 septembrie, în intervalul orar 13:00-17:00 să nu aprobați nicio misiune care ar consta în deplasarea vreunui ministru dinspre București către Brașov, deoarece intenționez sa mă întorc acasă în condiții de siguranță cu familia mea formata din cei trei copii ai mei și soție.

Prezenta petiție înțeleg sa o fundamentez pe următoarele MOTIVE:

In fapt, sunt un cetățean onest al României care domiciliază pe raza Sectorului 1. De curând am decis, scârbit fiind de calitatea clasei politice si a administrației publice locale si centrale, sa îmi depun candidatura pentru funcția de primar al sectorului 1 din București. Demersul meu, sprijinit de comunitățile online «Oare sunt un porc?», IDB și iSpritz s-a materializat prin depunerea candidaturii și acceptarea acesteia de către Biroul Electoral de Circumscripție al Sectorului 1 în data de 18 august 2020.

În prezent sunt înscris în cursa electorală și am o susținere covârșitoare în mediul online. Față de acest aspect, având în vedere că la sondajele de opinie făcute în cadrul comunităților online rubricate figurăm cu un procent zdrobitor de 53% iî opțiunea de vot al internauților, am decis alături de echipa mea de campanie, să ne luam o săptămână de vacanță la început de campanie electorală pentru a oferi o șansă contracandidaților mei să mai recupereze din handicap.
De asemenea, mi s-a părut ca ar fi neaoșromânesc să începem treaba cu o binemeritată vacanță. Vă învederez faptul că în vacanță, atât eu cât și familia mea, ne-am simțit foarte bine, petrecând un timp minunat în localitatea Brașov.

Sâmbătă, 5 septembrie 2020, urmează sa ne întoarcem în București, conform planificării făcute acum o săptămână. În lumina evenimentelor rutiere petrecute în timpul acestei săptămâni de vacanță, intens mediatizate, în care un angajat al instituției pe care o conduceți a fost implicat într-un accident fiind în misiune transportând un ministru din actualul guvern si raportat la faptul ca domnul ministru a declarat că vina exclusivă a producerii accidentului prin nerespectarea regulilor de siguranță rutieră aparține în exclusivitate angajatului SPP, domnul ministru dormind pe bancheta din spate, si fiindcă sunt cu copiii mei, înțeleg să vă adresez rugămintea ca mâine (sâmbătă-n.r.) în intervalul 13:00-17:00 să nu aprobați nicio misiune de transport miniștri dinspre București către Brașov ca să ajungem și noi cu bine acasă. Vă scriu în principal în calitate de tată știind ca și dumneavoastră sunteți unul si înțelegeți perfect teama care mă încearcă sa nu dea vreun ministru peste noi pe drumul de întoarcere.

Nu îndrăzneam sa va formulez această solicitare, însă nu știu dacă ați aflat deja din presă, dar sunt deja victima unor acte reprobabile de poliție politică, fiind filat la o manifestare de susținere organizată de Martorii lui Tubel (grup social care mă susține si divinizează) de Poliția secreta a animalelor după cum reiese din informațiile apărute pe site-ul investigatorul.info. În speranța că solicitarea mea nu tulbură prea tare activitatea și așa destul de încercată a Serviciului de Protecție și Pază de transport a unor miniștri adormiți, permiteți-mi să vă asigur de întreaga mea considerațiune. În drept, îmi întemeiez prezenta cerere pe legea bunului simț și alte prevederi legale naționale care îmi conferă drepturi, dar pe care încă nu am ajuns să le conștientizez pe deplin.

Cu deosebită stimă și respect, Tudor (Tubel) Schinagel”.

VIDEO: Digi 24

Ministrul Transporturilor, implicat într-un accident auto după o depășire neregulamentară a șoferului său

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost rănit ușor – duminică – după ce a fost implicat într-un accident rutier pe drumul național care leagă Râmnicu Vâlcea de Pitești, în dreptul localității Dumbrăvești.

Lucian Bode era pasager în mașina oficială, când șoferul său a forțat o depășire neregulamentară și a lovit o altă mașină, potrivit Digi 24. Ulterior, imagini filmate înaintea evenimentului rutier, dar și  de la locul accidentului în care ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost rănit ușor au apărut miercuri în mediul online.

Un video realizat de un motociclist, aflat în trafic, a surprins automobilul în care se afla ministrului Transportului.

Din imaginile surpinse înainte de accidentul în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, se poate observa că automobilul Touareg circulă cu viteză pe drumul național care leagă Râmnicu Vâlcea de Pitești, în dreptul localității Dumbrăvești, având sirena pornită și a încercat să depășească neregulamentar celelalte mașini, trecând pe contrasens. Un motociclist, aflat în trafic, a filmat mașina oficialului în timp ce depășea o coloană de autovehicule aflate în trafic, pe linie continuă.

La scurt timp, automobilul Touareg , în care se află ministrul Transportului, s-a oprit într-un gard, în timp ce un alt autoturism, de culoare albă, este lovit frontal. Mașina ministrului, condusă de șoferul acestuia, a pătruns pe contrasens și a intrat în plin într-un autoturism condus de un cetățean polonez.

În imagini se observă o ambulanță și o autospecială de pompieri. Surse din Poliție au explicat, pentru Digi 24, că accidentul s-a produs din vina șoferului ministrului, care s-ar fi aventurat într-o depășire neregulamentară.

Lucian Bode, primele reacții după accident: „Demnitarul nu are dreptul să-i spună șoferului să meargă mai tare sau mai încet, să folosească sau să nu folosească semnalele acustice”

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a avut, vineri, primele reacții după accidentul produs de șoferul său, de la SPP. Bode spune că un demnitar nu are dreptul să-i spună șoferului să meargă mai tare sau mai încet.

„Îmi cer scuze față de toți cei care au avut de suferit în urma acestui nefericit incident. Demnitarul nu are dreptul să-i spună șoferului să meargă mai tare sau mai încet, să folosească sau să nu folosească semnalele acustice și luminoase, dacă mașina e echipată. Demnitarul îi transmite șoferului destinația și ora la care dorește să ajungă. Șoferul SPP este singurul responsabil de traseul pe care îl va urma și de ducerea în siguranță la destinație a demnitarului. În astfel de deplasări nu există «ne grăbim», există doar «ajungem în siguranță la destinație», a declarat, vineri, ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor avea închis
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Astronomii au detectat un semnal ciudat de la o galaxie din apropiere