Cântăreața Anca Pop A MURIT, la 34 de ani, după ce A CĂZUT cu mașina în Dunăre. Prietenă: M-ai IUBIT și AJUTAT ca și cum am fi fost surori

Cântăreața Anca Pop A MURIT, la 34 de ani, după ce A CĂZUT cu mașina în Dunăre. Prietenă: M-ai IUBIT și AJUTAT ca și cum am fi fost surori
Publicat: 18/12/2018, 21:32

Luni seară, polițiștii au fost anuntați că o mașină plutește pe Dunăre, în zona viaductului Șvinița, din județul Mehedinți, la 30 de metri de mal. Scafandrii chemați în ajutor au intervenit să scoată din autoturism o femeie care se afla la volan, însă aceasta nu mai era în viață.

Surse judiciare au dezvăluit pentru Mediafax că victima este cântăreață Anca Pop din Turnu Severin. Sora artistei anunțase încă de duminică dispariția acesteia, însă nu a fost găsită decât luni seara.

Anca Pop este cunoscută sub numele de scenă „Shamanca” și a avut mai multe colaborări internaționale, una dintre ele chiar cu Goran Bregovic.

Artista se afla la volanul mașinii, prinsă în centura de siguranță, povestesc anchetatorii.

„Conducea un autovehicul pe DN 57, din direcția Orșova, către Moldova Nouă, iar la kilometrul 49, în afara localității Svinița, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Avem întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat, pentru Mediafax, Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Prietenii și fanii artistei au scris zeci de mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook a cântăreței.

„Prietena mea cea mai bună, Anca Pop, a murit. Iartă-mă pentru că nu te-am apreciat suficient și nu am fost destul de recunoscătoare pentru tot ce ai făcut pentru mine. M-ai iubit și ajutat ca și cum am fi fost surori, dar eu nu am înțeles asta. Ai fost îngerul meu și nu am înțeles asta când trebuia. Când va veni vremea să plec și eu din această lume, știu că tu și mama mea mă veți aștepta și îmi voi cere iertare de la voi pentru că nu v-am iubit destul, așa cum ați fi meritat, așa cum m-ați iubit voi pe mine. Pentru toți cei care o critică pe Anca Pop chiar și după moarte: Iisus a spus că multe păcate se iartă celui care iubește mult, și Anca a iubit foarte mult, mai mult decât veți reuși să iubiți mulți dintre voi cei care o criticați. Acum e într-o lume mai bună, în care totul are sens …”, a scris o prietenă a acesteia, pe Facebook.

„Anca Pop avea o originalitate poate stridentă pentru unii. Era un artist, iar artiștii își permit să fie excentrici. Dacă nu ar fi excentrici, ci banali, nu ar mai fi interesanți. Avea o tristețe ascunsă și multă neîmplinire, se vedea de la o poștă. Probabil undeva, într-un colțisor ferit, știa că nu stă mult în lumea asta. Dumnezeu are alte planuri cu ea acum”, a scris o femeie.

Apropiații spun că se îndrepta spre casa părinților ei, din Moldova Nouă, în momentul în care a căzut cu mașina în Dunăre.

Ironia sorții face că tocmai Dunărea, despre care cântăreața spunea, în urmă cu câteva luni, că o adoră și că este esența vieții, a luat-o de lângă cei dragi pentru totdeauna.

Foto: Anca Pop/ Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase