Carmen Bejan, studenta care a tranșat un bărbat împreună cu iubitul ei, iese din închisoare! Femeia poate munci în afara penitenciarului

Redactor:
Mihai Georgescu
Carmen Bejan, studenta care a tranșat un bărbat împreună cu iubitul ei, iese din închisoare! Femeia poate munci în afara penitenciarului
Carmen Bejan, studenta care a tranșat un bărbat împreună cu iubitul ei, iese din închisoare! Femeia poate munci în afara penitenciarului

Carmen Bejan, studenta la medicină din Timișoara care a ciopârțit un bărbat în căminul studențesc, părăsește penitenciarul pentru a merge la muncă.

După ce a ispășit o bună parte din pedeapsa de 19 ani și 8 luni de pușcărie, tânăra a obținut modificarea regimului de detenție din semideschis în deschis, informează romaniatv.net. Femeia poate merge acum la muncă.

Carmen Șatran, fostă Bejan, a obținut schimbarea regimului de detenție, după ce s-a implicat în numeroase programe de reeducare și a muncit 374 de zile. Acum, fosta studentă lucrează la serele de legume ale Penitenciarului Gherla.

„Deţinuta a manifestat interes constant pentru desfăşurarea de activităţi educaţionale şi lucrative şi a avut un comportament adecvat, este suficientă pentru a considera că aceasta a făcut eforturi serioase pentru reintegrarea sa în societate”, se arată în hotărârea prin care lui Carmen Şatran i-a fost schimbat regimul de detenţie din semideschis în deschis.

Legea le permite deținuților din regimul deschis să presteze muncă, în interiorul și exteriorul penitenciarului, fără supraveghere, cu obligația să revină la locul de cazare după terminarea programului.

Carmen Șatran poate ieși zilnic, fără supraveghere, pentru a merge să lucreze timp de 8 ore. Într-o asemenea situație, deținutul trebuie să respecte un traseu bine stabilit și o serie de reguli.

Dacă rămâne în penitenciar, deținuții cu regim deschis pot ține ușile deschise atât pe timp de zi, cât și noaptea, având acces liber în locurile stabilite de administrația închisorii.

Fosta studentă de la medicină din Timişoara a fost condamnată în 2009. Ea este acuzată că a ucis cu sânge rece un bărbat împreună cu prietenul ei. L-au înjunghiat de mai multe ori, apoi l-au tranşat. Ei au fost condamnaţi la câte 19 ani şi 8 luni de închisoare.

Carmen Bejan a născut la Spitalul Universitar de Urgență București. Copilul a murit la naștere

Fosta studentă la Medicină Carmen Bejan, condamnată pentru participarea la uciderea și tranșarea unui bărbat, a născut la Spitalul Universitar de Urgență București, însă copilul a murit la naștere, din cauza unor malformații, au declarat, miercuri, surse medicale.

Fostul student din Timișoara condamnat pentru uciderea și tranșarea unui bărbat alături de iubita sa a lansat o carte în care descrie crima

Sergiu Florea, fostul student la Medicină din Timișoara condamnat pentru uciderea și tranșarea unui bărbat, a scris și publicat o carte – „Cărare spre abis” – în care povestește în detaliu crima comisă împreună cu fosta sa iubită Carmen Bejan, care în volum este numită Klara.

Câte 16 ani de închisoare pentru studenții acuzați că au ucis și tranșat un bărbat din Timișoara

Magistrații Tribunalului Timiș i-au condamnat la câte 16 ani de închisoare pe cei doi studenți acuzați că au ucis și au tranșat un bărbat din Timișoara.

Anunţ bombă făcut de China despre coronavirus. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva
E oficial! Stare de Urgență din 7 decembrie, până pe 7 martie 2021
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la...
CTP a luat FOC! Scandal uriaș iscat cu Ilie Năstase: Dacă Ilie Năstase sare fileul...
VIDEO Prăbuşirea spectaculoasă a unui meteorit, care a luminat cerul
Florin Cîțu acuză Ungaria că „ne fură muncitorii cu salarii bune”
Ce știe să facă Bianca Drăgușanu în pat! Irinel Columbeanu a dat-o de gol
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
Veste TERIBILĂ pentru pensionari. Ce pensii se desființează DEFINITV: Să nu se mai acorde aceste...
De pe 6 decembrie: NOI REGULI pentru români. Sunt obligatorii și trebuie RESPECTATE cu sfințenie
Mesaje de Sfântul Andrei 2020: Felicitări, urări şi imagini cu La mulţi ani Andreea şi...
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
O româncă a fost nevoită să ia o decizie în doar 15 minute. Aceasta i-a...
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu. Întreaga familie diagnosticată cu noul...
Inchide