Câți ani de închisoare riscă femeia care a primit 10 milioane de euro în loc de 100. Individa a cheltuit aproape toți banii în doar câteva luni

Câți ani de închisoare riscă femeia care a primit 10 milioane de euro în loc de 100. Individa a cheltuit aproape toți banii în doar câteva luni
Sursă Foto - Impact.ro
Publicat: 04/10/2022, 17:41

O femeie din Melbourne riscă 20 de ani de închisoare din cauza lăcomiei sale. Femeia a primit din greșeală în cont 10,5 milioane de dolari în loc de 100, bani pe care i-a cheltuit pe vile luxoase și alte lucruri scumpe.

Femeia care a primit din greșeală în cont 10,5 milioane de dolari în loc de 100, bani din care și-a cumpărat inclusiv o vilă de lux, a aflat acum consecințele acțiunilor sale.

Thevamanogari Manivel, din Melbourne, riscă 20 de ani de închisoare, după ce a cheltuit aproape toată suma cu care s-a trezit în cont, potrivit Herald Sun. Inițial, ea trebuia să primească o rambursare de 100 dolari de la un comerciant de criptomonede, Crypto.com, în mai, anul trecut.

Dar, când s-a trezit cu 10,4 milioane de dolari, nici nu s-a mai gândit de unde provin, iar o parte din bani au ajuns în conturile unor prieteni sau membri ai familiei, inclusiv la fiica și sora ei, Thilagavathy Gangadory.

Compania și-a dat seama de greșeală după 7 luni

Manivel și-a cumpărat și o vilă de lux  cu patru dormitoare, patru băi, o sală de sport și un cinematograf, toate costând 1,35 milioane de dolari, proprietate pe care a trecut-o pe numele surorii ei.

Crypto.com și-a dat seama de greșeală abia după 7 luni, după un audit intern, dar mare parte din sumă era deja cheltuită.

Compania a început procedurile legale prin care urmărea să-și recupereze prejudiciul în februarie, iar în august, Curtea Supremă din Victoria a decis în favoarea Crypto.com.

Judecătorul James Dudley Elliott a emis o ordonanță pe numele surorii lui Manivel prin care aceasta este obligată să ramburseze costul total al casei, plus dobânda, adică 1,35 milioane dolari, plus 27.369 dolari.

Acum, potrivit sursei citate, Manivel, în vârstă de 40 de ani, riscă 20 de ani de închisoare, după ce s-a stabilit că a mai fost implicată într-o fraudă. Manivel se află în momentul de față în arest și nu a depus nicio cerere de eliberare pe cauțiune. Ea va fi dusă din nou în fața instanței pe 11 octombrie, potrivit Morningstar.com.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase