Caz șocant în Vaslui. O femeie de 60 de ani și-a omorât mătușa, apoi a învelit-o și a plecat acasă

Caz șocant în Vaslui. O femeie de 60 de ani și-a omorât mătușa, apoi a învelit-o și a plecat acasă
Publicat: 29/01/2022, 11:48
Actualizat: 29/01/2022, 15:16

Un eveniment șocant a avut loc în Vaslui. O femeie de 60 de ani și-a omorât mătușa, apoi i-a acoperit corpul și a plecat acasă ca să doarmă.

Totul a ieșit la ivează a doua zi, când o vecina a văzut că pe coșul casei nu iese fum, așa că a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. Victima de 69 de ani a fost lovită cu un cuțit și cu un clește, în zona feței, scrie stirileprotv.ro.

Martoră: „M-am dus în faţa casei şi am strigat-o Paulina, Paulina. Lacătul era descuiat şi pus aşa. Am mai strigat. Am crezut că e bolnavă. Când colo, pe pat, învelită.”

Persoana care a săvârșit crima a fost găsită de polițiști în pat. Ea și-a recunoscut fapta și a fost reținută.

Victima nu avea copii și locuia singură. În seara în care şi-a pierdut viaţa, nepoata a venit s-o viziteze și ar fi consumat amândouă alcool, apoi a izbucnit un conflict.

Vecin: „Bănuiesc că ea a venit cu o sticlă de vin, au băut, în jurul orei 8 seara, mă suna Paulina să vin să o dau afară că sare la bătaie și face scandal. Nu am venit.”

Vecin. „Era alcoolică, când se îmbăta sărea la scandal. Ea e venită în sat, stă într-o casă părăsită, a nimănui, bea încontinuu, era la social, acu le-a mai dat şi bani de căldură, avea băutură”.

Romeo Iftene, primarul comunei Albești: „Nu au fost probleme, stau de ceva timp împreună. Am auzit certuri, na, ca într-o familie, dar nu se să ajungă aici.”

Alice Ruja, procuror criminalist: „A fost reţinută inculpata pentru 24 de ore şi urmează să fie adusă în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă, fapta de care e acuzată fiind omor în relaţie cu violenţa în familie”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase