Caz șocant la sfârșit de an: O tânără a fost găsită moartă chiar înainte de Revelion după ce lăsase un mesaj ciudat pe Facebook

Caz șocant la sfârșit de an: O tânără a fost găsită moartă chiar înainte de Revelion după ce lăsase un mesaj ciudat pe Facebook
Caz șocant la sfârșit de an: O tânără a fost găsită moartă chiar înainte de Revelion după ce lăsase un mesaj ciudat pe Facebook / Sursă FOTO: Facebook
Publicat: 01/01/2021, 20:14
Actualizat: 01/01/2021, 20:44

O tânără din Cluj-Napoca a fost găsită moartă cu doar câteva ore înainte de Revelion, existând suspiciunea de sinucidere, deși ultima postare pe contul său de Facebook indica faptul că avea o stare de spirit pozitivă.

Tânăra în vârstă de 30 de ani s-ar fi spânzurat în camerea ei cu un cablu de prelungitor. Aceasta a fost găsită decedată de către fratele ei, potrivit BZI.

Unele din persoanele care o cunoșteau susțin că tânăra suferea de depresie, dovada fiind și urme de tăieturi de pe brațe. Din această cauză, este posibilă ipoteza sinuciderii.

A fost găsită decedată în jurul orei 15.00, iar poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 16.00. Sunt efectuate cercetări sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.

Posibilă sinucidere în prag de Revelion: Tânăra suferea de depresie

Într-un singur an, s-au întâmplat multe. Au venit şi au plecat multe sentimente şi persoane. Cei pe care îi iubeam (dintre cei care au plecat)…. au devenit simple cunoştinţe, iar simpli străini au devenit totul. Datorită vouă m-am schimbat… Am învăţat cui să îi mulţumesc şi pe cine să ocolesc… Fiecare dintre voi v-aţi lăsat o amprentă în sufletul sau mintea mea (mai mult sau mai puţin bună)… Așa e cursul vieţii… Ce e azi, poate dispărea mâine… Așa că, profită de fiecare zi, fiindcă e unică!! Vă mulţumesc tuturor. Deşi prematur, vă doresc tuturor un An nou mult mai bun, mai fericit, mai împlinit şi mai liniştit!! La mulţi ani dragilor”, a transmis tânăra pe Facebook cu doar câteva ore înainte de Revelion.

Postarea tinerei a fost realizată la ora 04:35 iar în jurul orei 15:00 a fost găsită decedată, relatează Știri de Cluj. Însă într-o altă postare făcută cu câteva zile, tânăra Ioana Alina P. a transmis un mesaj controversat.

Numai laşii se sinucid, bărbaţii adevăraţi se căsătoresc, ei mor lent şi dureros”, a postat aceasta pe social media.