• Publicat:
Știri

Cazul adolescentelor dispărute | STS anunță că a pus la dispoziția Parchetului Tribunalului Olt toate documentele și înregistrările – VIDEO

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a pus la dispoziția Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt toate documentele și înregistrările referitoare la cazul din Caracal, anunță purtătorul de cuvânt al Serviciului, Mariana Pop. Aceasta a precizat că toate apelurile au fost transferate Poliției.

Pentru bunul mers al anchetei, punem toate documentele la dispoziție. Deja STS a pus la dispoziția Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt toate documentele și înregistrările în acest caz. STS nu are atribuții sau responsabilități care să privească realizarea intervenției. Cele trei apeluri primite, toate cele 3 apeluri preluate, au fost transferate disperceratului de poliție”, a declarat Mariana Pop, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Potrivit acesteia, informațiile de localizare primară sunt primite automat de la operatorul de telefonie mobilă, fără niciun fel de interferențe, fiind afișate în aplicația 112.

Foto: STS – Serviciul de Telecomunicații Speciale / Facebook 

 

Inchide