Cazul crimei din Piața Constituției | Cei șase bărbați reținuți au fost arestați preventiv

Redactor:
Florin Zafiu
Cazul crimei din Piața Constituției | Cei șase bărbați reținuți  au fost arestați preventiv
Cei șase bărbați reținuți în dosarul crimei din Piața Constituției din București au fost arestați preventiv, decizia fiind luată de magistrații Tribunalului București.

Printre cei șase arestați, se află și un antrenor de box din București, Romeo Păun, fost boxer. Întrebat de jurnaliști dacă este vinovat de crima care a avut loc în Piața Constituției, Păun a negat.

Polițiștii au efectuat vineri, 21 de percheziții domiciliare în București în dosarul crimei din Piața Constituției, potrivit unui anunț al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, verificările venind la aproape o săptămână de la bătaia din centrul Capitalei.

Perchezițiile au avut loc în zona Petricani – Lacul Tei și au vizat capturarea bărbatului suspectat pentru uciderea unei persoane în bătaia care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Piața Constituției este supravegheată de echipe mixte formate din polițiști de siguranță publică, jandarmi, polițiști rutieri și agenți de la Serviciul Operațiuni Speciale, în anumite intervale orare. Măsurile vin în urma unei încăierari de duminica trecută, din Piața Constituției, când mai multe persoane s-au bătut cu bâte și săbii.

Un bărbat a murit și un altul a fost rănit în urma conflictului, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de Serviciul Omoruri.

 

Inchide