Ce joburi pot obține românii în Germania, Austria, Cehia și Irlanda

Ce joburi pot obține românii în Germania, Austria, Cehia și Irlanda
Publicat: 08/06/2015, 16:04

Un angajator din Germania caută 20 agenți de pază pentru mai multe obiective din zona Gottingen, pe timp de zi și de noapte. Candidații trebuie să aibă permis de conducere categoria B, condiție fizică bună, cunoștințe foarte bune de limbă germană – nivel B1 și să nu aibă antecedente penale. De asemenea, experiența în domeniu constituie avantaj.

Salariul oferit variază între 8,50 euro și 9,95 euro brut pe oră, iar asigurările medicală și sociale sunt incluse. Angajatorul precizează că asigură sprijin în vederea găsirii unei locuințe. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, cu șase luni perioada de probă. CV-urile se pot transmite doar în limba germană. pe adresa de e-mail [email protected].

Tot în Germania sunt vacante două posturi de tehnician sisteme de securitate (alarmă și supraveghere) pentru care se cer studii tehnice de specialitate în electronică, electrotehnică, telecomunicații, cunoștințe tehnice relevante pentru domeniul de referință: hardware, software și networking. De asemenea, candidații trebuie să aibă permis de conducere categoria B, să nu aibă antecedente penale, iar experiența în domeniu constituie avantaj.

Salariul se stabilește în funcție de nivelul de calificare, între 11 euro și 13 euro brut pe oră, iar asigurările medicală și socială sunt incluse. De asemenea, angajatorul precizează că asigură sprijin în vederea găsirii unei locuințe. Contractul de muncă este pentru perioadă nedeterminată, cu șase luni perioadă de probă, iar programul de muncă este cu normă întreagă, aproximativ 40 de ore pe săptămână. Candidaților li se mai solicită să aibă cunoștințe foarte bune de limba germană.

Un angajator din Cehia recrutează 30 de operatori autoclave/asamblori. Candidații trebuie să aibă studii primare și vor fi remunerați cu 550 de euro pe lună. Contractele sunt pe perioadă nedeterminată, iar CV-urile pot fi trimise la adresa de e-mail: [email protected].

Același angajator mai recrutează 20 de muncitori asamblare, care să aibă studii primare, cunoștințe PC, vedere bună, dexteritate manuală și responsabilitate în control. Salariul oferit este tot de 550 de euro pe lună, iar contractele pe perioadă nedeterminată.

Tot în Cehia se mai caută 50 de muncitori de producție, angajatorul precizând că aceste locuri de muncă pot fi ocupate și de persoane cu dizabilități care au studii primare. Un astfel de angajat va fi remunerat cu 550 de euro pe lună, perioada contractuală fiind nedeterminată.

Facultatea de Tehnologie, Artă și Design Hioa din Norvegia recrutează un doctorand în predicția duratei de viață a structurilor din beton existente. Acesta va lucra în Departamentul de Inginerie Civilă și Tehnologie Energetică și va fi înscris în programul de doctorat de la Universitatea Norvegiană de Știință și Tehnologie (NTNU) cu o bursă de cercetare de patru ani, cu 25 la sută din timp alocat în supravegherea proiectelor de licență ale studenților.

Candidații trebuie să aibă master în inginerie civilă, cunoștințe și experiență în 2D și 3D cu elemente finite neliniare și analiza structurilor din beton armat, capacitate reziduală și repararea structurilor din beton deteriorate. Candidaților li se mai solicită abilitatea de a lucra obiectiv în mod independent și în echipă și să vorbească fluent limba engleză. De asemenea, solicitantul trebuie să prezinte o propunere de proiect de cercetare în limba engleză. Contractul este pentru o perioadă de patru ani, iar salariul oferit poate ajunge până la 56.000 de euro brut pe an.

În Austria se recrutează un dezvoltator software și un inginer de software în asamblare finală, salariile oferite fiind de 2.600 de euro brut pe lună, respectiv 16,80 euro pe oră.

În Irlanda se caută 10 muncitori necalificați pentru cules ciuperci. Aplicanții trebuie să fie apți fizic pentru munca în ferme vegetale și să aibă cunoștințe de bază în limba engleză. Salariul oferit este de 8,65 euro pe oră, pentru un program de cinci-șase zile pe săptămână, nu mai mult de 45 de ore pe săptămână.

„Jobul presupune culegerea manuală a ciupercilor, sortarea și ambalarea în funcție de greutatea acestora. Se oferă instruire în acest sens. Se lucrează în picioare, nu se cer abilități speciale. Experiența anterioară privitoare la fructe și legume constituie avantaj. Aplicanții trebuie să fie disponibili să lucreze peste program și în weekend-uri, să se simtă confortabil în fermă, deoarece mediul de lucru presupune existența zgomotului, compostului și a mirosurilor”, se arată în anunțul de angajare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine