Ce sumă de bani a pierdut Mircea Badea după ce a pariat că Donald Trump va câștiga alegerile prezidențiale din SUA

Ce sumă de bani a pierdut Mircea Badea după ce a pariat că Donald Trump va câștiga alegerile prezidențiale din SUA
Mircea Badea, dezlănțuit în emisiune: „Je suis Șoșoacă! O susțin!”
Publicat: 08/11/2020, 19:58
Actualizat: 08/11/2020, 20:11

Mircea Badea, cunoscutul prezentator de la Antena 3, a ratat un câștig de 8.400 lei la pariuri, după ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Joseph Biden.

Ferm convins că Donald Trump va câștiga un nou mandat, Mircea Badea a mizat, pe 3 noiembrie, suma de 3.000 de lei că republicanul va fi reales de poporul american. Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, realizatorul emisiunii “În Gura Presei” ar fi făcut un profit de 5.400 lei.

Joseph Biden a câștigat, însă, alegerile, onorându-și statutul de favorit la casele de pariuri, iar Mircea Badea s-a ales cu o “gaură” de 3.000 de lei la buget, din moment ce a mers pe outsiderul Donald Trump, care avea o cotă de 2.80 că va obține un nou mandat.

Mircea Badea a pariat 3.000 lei că Donald Trump va fi ales din nou președinte al SUA

Mircea Badea, parior cu experiență

De precizat că Mircea Badea nu este un parior începător, ba din contră! De regulă, pe rețelele sociale, prezentatorul de la Antena 3 face publice biletele pe care le plasează, iar multe dintre ele sunt câștigătoare.

Spre exemplu, în urmă cu o lună, Mircea Badea a pariat 2.000 de lei că se vor da cel puțin două goluri în timpul partidei Norvegia – România. Cum “tricolorii” au fost umiliți, scor 0-4, prezentatorul TV a câștigat astfel 2. 840 de lei.

Mircea Badea a dat lovitura la pariuri sportive și în septembrie, când și-a rotunjit conturile cu 12.325 lei, aproximativ 2.500 de euro, după ce a mizat pe două partide de tenis.

Realizatorul emisiunii “În Gura Presei” a dat un “tun” și în iulie. Atunci, a pariat 2.359 de lei că în partida Tottenham-Leicester, din Premier League, vor fi cel puțin 13 cornere. Și cum acest lucru s-a întâmplat, Mircea Badea a câștigat peste 7.000 de lei.