EXCLUSIV | Cel mai bogat român, soția și fiul, morți în accidentul aviatic de la Milano

EXCLUSIV | Cel mai bogat român, soția și fiul, morți în accidentul aviatic de la Milano
Cel mai bogat român, soția și fiul, morți în accidentul aviatic de la Milano / Foto: Aviation Accidents / This Day in History (Facebook)
Publicat: 03/10/2021, 16:48
Actualizat: 04/10/2021, 10:41

Dan Petrescu, multimilionarul despre care Ion Țiriac declara că este cu adevărat cel mai bogat dintre români, a murit duminică, în accidentul aviatic de la Milano.

Omul de afaceri era împreună cu fiul său, iar în aeronavă se mai aflau soția sa și alți cinci pasageri, ei călătorind spre Olbia, Sardinia, acolo unde erau așteptați de mama miliardarului, la casa pe care familia o deținea în localitate.

Dan Petrescu avea o avere estimată la trei miliarde de euro. Potrivit unor surse Gândul, Dan Petrescu își făcuse cea mai mare parte a averii din imobiliare.

Aeronava decolase de pe Aeroportul Linate din Milano și se îndrepta spre Sardinia.

Potrivit Corriere della Sera, la manșa avionului se afla Dan Petrescu, 68 de ani, un om de afaceri miliardar român, cu dublă cetățenie, română și germană. La bord se aflau soția sa, în vârstă de 65 de ani, născută în România, cu cetățenie franceză, și fiul lor de 30 de ani, Dan Ștefan Petrescu, născut ]n Germania și, de asemenea, cu dublă cetățenie.

În acest moment, nu este clar ce a determinat prăbușirea avionului. Până la această oră, autoritățile române nu au emis nicio reacție cu privire la accidentul aviatic din Milano.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase