• Publicat:
Știri

Cel mai mare retailer online din lume scoate la bătaie sute de locuri de muncă în Capitală. Când încep recrutările

Cel mai mare retailer online din lume scoate la bătaie sute de locuri de muncă în Capitală. Când încep recrutările
Detalii pe gândul.

Centrul de Dezvoltare Amazon România va continua să se concentreze pe crearea unor caracteristici noi și inovatoare ale tehnologiei companiei, incluzând construirea limbajului din spatele dispozitivului Alexa, dar și asupra principalelor tehnologii care formează fundația AWS.

Noul sediu Amazon și AWS găzduiește un nou Centru de Inginerie, unul de dezvoltare a tehnologiei, a soluțiilor lingvistice pentru Alexa, dar și testarea a produselor Alexa, toate fiind implicate în dezvoltarea, inovarea soluțiilor tehnologice și consolidarea operațiunilor de pe site-ul Amazon. Amazon oferă oportunități de carieră pentru ingineri, specialiști în lingvistică, manageri de proiect și manageri de echipă.

„Investițiile în România continuă și așteptăm cu nerăbdare să atragem la București cele mai sclipitoare minți din întreaga țară, cât și din străinătate”, a declarat Lucian Vornicu, Managing Director Amazon România.

„Datorită inaugurării noului centru din București există foarte multe oportunități de carieră în cadrul AWS, mai ales pentru inginerii software specializați în sisteme de operare și de virtualizare. Echipa AWS din București va lucra pentru tehnologiile serviciului Elastic Cloud Computing (EC2), unde vor dezvolta sistemul de operare și hipervizorul. Această oportunitate le va permite să creeze, să construiască și să controleze piesele de rezistență ale fundației AWS”, a declarat Chris Schlaeger, Directorul pentru dezvoltarea software AWS.

„Interesul și entuziasmul creat la nivel mondial în jurul Alexa au fost extraordinare, de aceea ne dorim să oferim experiența Alexa unui număr cât mai mare de persoane. România ne-a oferit acces la specialiști și ingineri în lingvistică, focusați asupra îmbunătățirii funcției conversaționale a Inteligenței Artificiale” a declarat și Rakesh Wanga, Director, Alexa Data Services.

Potrivit companiei Amazon, recrutările pentru noul sediu și Centru de Dezvoltare și Tehnologie din București sunt în curs de desfășurare. Pentru mai multe detalii despre locurile de muncă/pozițiile disponibile, Amazon pune la dispoziție adresa romania.amazon.com.

„Ne dorim să încurajăm următoarea generație de superstaruri high-tech din România, prin urmare avem un parteneriat cu școli și universități pentru a susține talentul atât prin sprijin financiar și moral, cât și prin oportunități de internship. Sperăm ca acest ajutor din partea noastră sa facă, în timp, diferența pentru tinerii care într-o zi vor deveni viitorii lideri în inovație „, a adăugat Lucian Vornicu.

Amazon este prezent pe piața din România de 13 ani. Până acum, compania a investit aproximativ 100 de milioane de euro în România pentru dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație, cât și în a oferi o experiență de neegalat clienților săi din întreaga lume.

Inchide