Celebra „mână” din ultima serie a producției ”Familia Addams” este a unui român! Magicianul Victor Dorobanțu joacă alături de Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman

Celebra „mână” din ultima serie a producției ”Familia Addams” este a unui român! Magicianul Victor Dorobanțu joacă alături de Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman
Sursă Foto - Instagram/ ”Wednesday” și ”Thing”
Publicat: 19/09/2022, 16:28
Actualizat: 27/11/2022, 14:55

Victor Dorobanțu este magicianul român care interpretează rolul lui „Thing” din noul serial de pe Netflix, ”Wednesday”, o continuare a seriei ”Familia Addams”. Regizorul Tim Burton l-a ales pe artistul din Ploiești dintr-o lungă listă de iluzioniști din întreaga lume.

În vârstă de 25 de ani, Victor Dorobanțu a reușit să îi stârnească interesul renumitului regizor Tim Burton, care l-a ales să joace rolul ”mâinii umblătoare” din noul serial.

În urma unui casting la care s-au prezentat zeci de magicieni și iluzioniști, Victor Dorobanțu i-a furat inima din prima regizorului Tim Burton, care l-a luat în echipa sa, regizorul venind în România pentru a-și alege magicianul perfect.

Deși Victor Dorobanțu nu a studiat actoria, Burton i-a admirat calitățile actoricești de prima dată. Tacticile sale și dexteritatea de a-și folosi degetele mâinilor pline de magie l-au propulsat pe tânărul român pe platourile de filmare.

Sursă foto: Instagram / regizorul Tim Burton și Victor Dorobanțu

Nu a durat prea mult timp până când Victor Dorobanțu a ajuns să joace alături de Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman. De asemenea, în serialul ce va fi difuzat toamna aceasta apare și actorul George Burcea.

Sursă foto: Instagram / Victor Dorobanțu și Luis Guzman

Ceea ce face personajul ”Thing” și mai interesant este faptul că Victor a trebuit să contribuie cu adevărat la crearea acestuia, lucru care l-a fascinat chiar și pe el.

Victor Dorobanțu a declarat că regizorul Tim Burton avea nevoie de un actor care să aibă și dexteritate, expresivitate în gesturi, și să contribuie la crearea personajului, să contribuie cu idei la rolul său din serial”.

Iluzionistul din Ploiești, la masă cu marii actori de la Hollywood

Născut în Ploiești, Victor Dorobanțu și-a dezvoltat pasiunea pentru magie în timpul adolescenței, unde a participat la diferite evenimente private și publice, precum și la emisiuni TV, ca iUmor.

Acesta s-a făcut remarcat prin abilitățile sale cu mâinile, mai exact, prin modalitățile de a transmite magia prin mișcările sincronizate.

Sursă foto: Instagram Victor Covrig/ Victor Dorobanțu

Serialul TV ”Wednesday Addams Family”, care va fi difuzat pe platforma de divertisment Netflix, este regizat de Tim Burton, cunoscut și pentru filme ca ”Alice în Țara Minunilor” și ”Charlie și Fabrica de Ciocolată”.

Numele iluzionistului român a apărut chiar și în articolele publicațiilor din SUA, ca Hollywood Reporter sau efocus.news.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase