Cine este, de fapt, românul dispărut în mare, în Lefkada. Tânărul e căutat de trei zile de autoritățile elene

Cine este, de fapt, românul dispărut în mare, în Lefkada. Tânărul e căutat de trei zile de autoritățile elene
sursa foto: capturi TV Antena 3
Publicat: 12/07/2022, 18:39
Actualizat: 12/07/2022, 18:49

Noi informaţii despre românul de 25 de ani care a dispărut duminică în mare, în insula grecească Lefkada. Tânărul a intrat în marea învolburată şi n-a mai fost văzut. El este fiul primarului din comuna Amărăştii de Jos, județul Dolj.

Tânărul se afla în vacanţă, în Lefkada, însoțit de un grup de prieteni. Duminică după-amiază a mers pe o plajă și a intrat în mare alături de un prieten. La un moment dat, s-a scufundat, însă nu a mai ieșit la suprafață, scrie presa elenă. Amicii lui au intrat imediat în alertă și au anunțat autoritățile.

De atunci, el căutat de forțele de intervenție elene cu ajutorul unor drone, fără succes însă.

Cine este tânărul dispărut

El este fiul primarul din comuna doljeană Amărăştii de Jos. Părinţii acestuia au ajuns la scurt timp de la aflarea veștii în Grecia şi au depus eforturi foarte mari pentru a-l găsi. Toată lumea încearcă să îl găsească pe tânăr, care este căutat de trei zile în continuu.

Tânărul a intrat în apă alături de un prieten, care a încercat să îl ajute, dar nu a reușit. Mai mulți turiști care erau pe margine au spus că le-a fost teamă să intre în apa învolburată.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase