Cîțu critică modul în care se fac controale la firmele care au mărit nejustificat prețurile: „Nu sunt de acord. Sunt doar de ochii lumii”

Cîțu critică modul în care se fac controale la firmele care au mărit nejustificat prețurile: Nu sunt de acord. Sunt doar de ochii lumii
Cîțu critică modul în care se fac controale la firmele care au mărit nejustificat prețurile / Sursă FOTO: Facebook
Publicat: 15/03/2022, 22:05

Președintele PNL, Florin Cîțu, a spus că nu este de acord cu modul în care se fac controale la firmele acuzate că au mărit nejustificat prețurile în ultima perioadă. Fostul premier spune că aceste controale sunt doar de ochii lumii, iar dacă cineva dorește să-și facă campanie, el nu este de acord.

Liberalul a criticat modul în care au fost făcute controale la agenții economici care, potrivit inspectorilor, ar fi mărit nejustificat prețurile.

„Eu nu sunt de acord cu aceste controale doar de ochii lumii pentru că au crescut prețurile nejustificat, așa spun cei care fac controale. Eu înțeleg să facă astfel de controale zilnic… au dat niște amenzi, dar prețurile tot acolo sunt”, a explicat liderul PNL.

Șeful Senatului a lăsat să se înțeleagă că social-democrații încearcă să se evidențieze la capitolul imagine în urma controalelor.

„Noi avem nevoie de aceste companii să plătească impozite, dacă mergem acum și le omorâm pentru că vrea cineva să-și facă campanie, eu nu sunt de acord”, a adăugat Cîțu.

Liberalul a vorbit și despre relația pe care o are cu liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„Se comunică în coaliție, acolo avem divergențe”, a precizat Florin Cîțu.