CNAIR. Transfăgărășanul se deschide miercuri circulației

CNAIR. Transfăgărășanul se deschide miercuri circulației
Publicat: 30/06/2020, 16:33

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat, marţi, că circulaţia pe Transfăgărăşan va fi deschisă începând din 1 iulie, de la ora 8.00.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, între orele 7.00-21.00.

Pentru siguranţa participanţilor la trafic, CNAIR precizează că circulaţia rutieră este interzisă pe timpul nopţii.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule prudent şi să adapteze viteza la condiţiile de trafic.

De asemenea, CNAIR atenţionează că, în ultima perioadă, în zonă este semnalată prezenţa urşilor, iar şoferilor le este recomandat să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora.

Mașină căzută într-o râpă pe Transfăgărăşan

Salvamontiştii au salvat o persoană căzută cu maşina într-o râpă pe Transfăgărăşan, mai exact pe tronsonul dintre Cârţişoarea şi Bâlea Cascadă, potrivit Salvamont Sibiu.

Victima a suferit multiple traumatisme şi a fost scoasă din râpă şi transportată de către salvamontişti pentru a fi predată unui echipaj SMURD.

De asemenea, echipa de salvamontişti de la Bâlea a mai intervenit astăzi pentru un schior care a suferit o ruptură de ligamente în Valea Doamnei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase