Codrin Ștefănescu îl apără pe Ilie Năstase: Este o mândrie patriotică, nu-i pui cătușe

Codrin Ștefănescu îl apără pe Ilie Năstase: Este o mândrie patriotică, nu-i pui cătușe
Publicat: 28/05/2018, 01:52
Actualizat: 04/07/2018, 16:11

„Ilie Năstase e Ilie Năstase! E bun național, brand de țară, nume, mândrie patriotică, idol al multor generații. Nu-l abuzezi, nu-l umilești, nu-i pui cătușe, nu-l trântești pe caldarâm. Respect pentru Ilie!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Mai mult, Ștefănescu a adăugat comentariului său și o inimioară, în semn de solidaritate cu fostul tenismen aflat în conflict cu autoritățile.

Pentru comportamentul său, Ilie Năstase a primit două amenzi, în valoare cumulată de 2.305 lei și s-a ales cu două dosare penale și suspendarea permisului de conducere, scrie digi24.ro.

„Conducătorului auto i s-a cerut să se legitimeze și, întrucât emana vapori de alcool, i s-a cerut să se supună testării cu aparatul etilotest. Persoana în cauză a refuzat acest lucru, a devenit agresiv, motiv pentru care a fost necesară încătușarea acestuia”, a declarat comisar șef de poliție Victor Gâlceavă, după ce Năstase a spus că a fost agresat el însuși de forțele de ordine.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult