CONCERT LADY GAGA BUCUREȘTI. Așa va fi în Piața Constituției: scenă de 3.000 mp, 850 kilowați de lumină și 600 kilowați de sunet – VIDEO

CONCERT LADY GAGA BUCUREȘTI. Așa va fi în Piața Constituției: scenă de 3.000 mp, 850 kilowați de lumină și 600 kilowați de sunet - VIDEO
Publicat: 15/08/2012, 20:18
Actualizat: 03/07/2013, 21:54

CONCERTUL LADY GAGA de joi, 16 august, din Piața Constituției din Capitală, se va desfășura pe o scenă cu o suprafață de 3.000 de metri pătrați și va implica 850 kilowați de lumină și 600 kilowați de sunet, informează organizatorii.

Potrivit organizatorilor CONCERTULUI LADY GAGA de la BUCUREȘTI, Emagic, scena amplasată în Piața Constituției este cea mai mare folosită vreodată de un artist internațional într-un concert din România.

CONCERT LADY GAGA LA BUCUREȘTI. Cum a fost show-ul artistei în Bulgaria, ultima oprire înainte de PIAȚA CONSTITUȚIEI – VIDEO

Aceasta are o deschidere de 150 de metri și 26 de metri înălțime. Scena a fost adusă în 20 de tiruri și la construcția sa au lucrat 45 de oameni, timp de patru zile, fiind montată cu ajutorul a 10 utilaje: două macarale de 60 de tone, șapte stivuitoare și un cherrypicker. De asemenea, echipamentul de sunet și lumini a fost transportat în alte 22 de tiruri.

O zi întreagă va dura finalizarea decorurilor concepute sub formă unui castel gotic, cu multe turnuri, incluzând și capcane medievale, precum și montarea ecranelor ce se vor întinde pe o suprafața de sute de metri pătrați.

Întregul show implică 850 kilowați de lumină și 600 kilowați de sunet, iar echipa artistei a venit cu propriile generatoare pentru acest eveniment, fiecare având un megawatt.

CONCERTUL LADY GAGA de la BUCUREȘTI este cel de-al doilea pe care Lady Gaga îl susține în Europa în cadrul turneului „The Born This Way Ball”. Cântăreața americană a mai concertat la Sofia marți seară.

LADY GAGA a sosit miercuri dimineață la București, însă a stat în jur de patru ore în autocarul cu care a venit din Bulgaria și care a fost parcat în fața hotelului Athénée Palace Hilton din centrul Capitalei. Ea a fost întâmpinată de zeci de fani adunați în fața hotelului unde este cazată – Athénée Palace Hilton -, în jurul orei 14.30, când a coborât din autocar.

În culisele show-ului pe care Lady Gaga îl va susține joi seară în Piața Constituției, artista și cățelul ei Fozzi se vor bucura de câteva momente de relaxare în „vanity room” – ședințe de masaj și tratamente de înfrumusețare -, întreaga atmosferă din culise fiind completată cu mai multe buchete de flori albe, fără miros, solicitate în mod expres de cântăreață.

În ceea ce privește meniul său, este cunoscut faptul că LADY GAGA este adepta unei diete foarte sănătoase, nutriționistul personal având grijă ca artista să nu depășească un număr limitat de calorii. Meniul său este alcătuit în mare măsură din salate, pește și grătar, bucătarul ei pregătind totul numai din ingrediente organice. De asemenea, Lady Gaga a cerut să aibă la dispoziție în cabina sa, dar și la scenă, o gamă variată de băuturi energizante, shake-uri proteice cu multe vitamine, pentru a rămâne în formă pe toată durata concertului.

Accesul publicului la concertul de joi se va face începând cu ora 17.00, pe cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertății, dinspre Parcul Izvor și cea dinspre Bulevardul Regina Maria.

Cea care va deschide concertul divei americane este Lady Starlight, care va urca pe scenă în jurul orei 18.30, iar The Darkness va concerta o oră mai târziu.

Lady Gaga își va începe show-ul cu puțin înainte de lăsarea întunericului, promițându-le fanilor un spectacol cu adevărat grandios.

Pentru accesul în Monster Pit, cei mai înfocați fani ai divei sunt așteptați la intrarea dinspre Regina Maria (calea 13 Septembrie), începând cu ora 20.00. Alegerea norocoșilor care o vor vedea pe Lady Gaga din celebrul Monster Pit se va face exclusiv de către reprezentanții artistei, pentru mai multe detalii privind criteriile de selecție putând fi accesată pagina oficială a acesteia, www.ladygaga.com.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml și deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi, mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-și aducă pelerine de ploaie. În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în acest loc.

Biletele rămase disponibile pentru concert pot fi achiziționate în continuare online, de pe www.MyTicket.ro, dar și din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria „Mihai Eminescu” și Sala Palatului, la prețuri începând de la 90 de lei la 345 de lei.

LADY GAGA a devenit celebră grație unor piese precum „Bad Romance” și „Poker Face”, dar și cu ajutorul unui marketing agresiv și provocărilor – în special vestimentare.

În mai puțin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câștigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale și a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume și 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 și „cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenți oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenți oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrități de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziționat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Decizia luată de autoritățile japoneze, exasperate de turiștii care vin la Muntele Fuji