CONCERT LADY GAGA LA BUCUREȘTI. Sute de tineri costumați excentric au așteptat ore în șir să intre în „Monster Pit”

CONCERT LADY GAGA LA BUCUREȘTI. Sute de tineri costumați excentric au așteptat ore în șir să intre în Monster Pit
Publicat: 16/08/2012, 15:58
Actualizat: 11/12/2013, 03:17

Câteva sute de tineri costumați ca personajele din show-urile lui LADY GAGA au așteptat chiar și opt ore în PIAȚA CONSTITUȚIEI din BUCUREȘTI, unde are loc joi seară CONCERTUL LADY GAGA, pentru a prinde un loc în Monster Pit, spațiul cel mai apropiat de scenă, dedicat fanilor înfocați.

Joi, în jurul orei 10.00, Bulevardul Unirii din Capitală era mai pustiu ca niciodată, cu garduri din fier ridicate pe marginile trotuarelor și cu benzile de acces pentru autoturisme blocate de camioane albastre uriașe. La capătul bulevardului, în Piața Constituției: scena pe care LADY GAGA urmează să concerteze, joi seară.

În dreptul intrării spre Tribuna 2, câteva sute de tineri stăteau într-un spațiu delimitat de garduri, sub umbrele portocalii. Mulți dintre ei au venit costumați și aranjați special pentru eveniment – cu picturi pe față și ochelari excentrici -, iar tinerii aminteau de personajele din videoclipurile pe care artista le-a filmat de-a lungul timpului: o tânără cu părul blond platinat purta o vestă de blugi pe care se afla textul inscripționat cu paiete „Born This Way”, un băiat care își căuta loc prin mulțime purta cu mândrie un tricou maroniu pe care scria „My Name is Alejandro”. Dar piesele de rezistență erau sutienele din paiete „home made” și pantofii cu platforme cu ținte, purtați de fete și de băieți. În ciuda căldurii, coafurile cu mult fixativ și machiajele groase dădeau semne că nu cedează.

Câțiva dintre fanii care își așteptau pass-urile pentru Monster Pit aveau ajutoare de nădejde – mamele și bunicile care au venit cu plase cu sticle de apă. Elena Dumitrașcu, în vârstă de 65 de ani, stătea pe margine și îi privea pe fanii care cântau piesele lui Lady Gaga. Era venită cu nepoata ei, Bianca Pană, în vârstă de 20 de ani. Tânăra studiază regia la Londra, dar acolo nu a putut cumpăra bilet la concertul lui Lady Gaga, deoarece acestea s-au vândut foarte repede. Astfel, bunica i-a făcut cadou nepoatei sale un bilet la concertul de la București. Pentru că locuiesc la Constanța, acestea au venit în Capitală în urmă cu două zile și stau la hotel. „Ea a venit aici de la 5.00 dimineața, eu am stat la hotel și am venit aici să îi iau cizmele, că s-a încălzit”, spunea femeia, arătând spre cizmele argintii din plasă și povestind că nepoata ei și-a realizat singură ținuta. „Și-a făcut singură sutienul din paiete”, a zâmbit aceasta.

Răzvan din Iași și Alexandru din Botoșani au ajuns la concert chiar joi. De ziua lui, Răzvan o va vedea pe Lady Gaga, despre care spune că „e diferită” și de aceea îi place. Răzvan purta un tricou cu chipul artistei, pictat chiar de Alexandru, care a ales să se deseneze pe față cu ocazia concertului.

Dacă Răzvan spunea că melodia sa preferată este „Speechless”, Alexandru a declarat că preferă „Government Hooker”. De altfel, „Government Hooker” făcea parte și din repertoriul grupului de cinci tineri care cântau, în funcție de inspirația de moment, piese ale artistei.

Printre ei se număra Răzvan Moldovan, de 19 ani, care purta ochelari opaci realizați manual din ceea ce, de la depărtare, păreau a fi țigări. Tânărul a ajuns din Luduș în București la 9.00 și spunea că muzica lui Lady Gaga l-a ajutat să treacă peste evenimente neplăcute din viața sa. „Mi-a dat speranța că se poate”, a spus acesta, mărturisind că ochelarii săi au fost inspirați de videoclipul „Telephone” al artistei. „Dacă aș întâlni-o pe Lady Gaga… cred că aș rămâne fără cuvinte. Cred că aș îmbrățișa-o”, a spus tânărul.

Mulțimea de fani a stârnit curiozitatea trecătorilor. Turiști cu ghidul României în mână se uitau curioși la mulțimea de tineri îmbrăcați excentric. „Ce se dă aici, sarmale?”, a întrebat un angajat al unei firme de salubritate, în timp ce căra un coș de gunoi uriaș, pe rotițe.

Cântecele și discuțiile s-au oprit când un membru al organizatorilor i-a anunțat pe tineri că trebuie să se deplaseze spre spațiul în care urma să li se înmâneze pass-urile pentru zona de la concert rezervată celor aleși – Monster Pit. Doi câte doi, în ordine, tinerii au alergat către un alt loc de așteptare, tot între tirurile cu echipamente pentru concert, și au lăsat în urmă pungi, genți și un pantof cu platformă, pierdut în grabă.

În jurul orei 12.00, fanilor dedicați li s-au lipit stickere cu numere pe haine, semn că au o șansă să poată intra în Monster Pit. „Numărul nu contează”, le repetau cei care le dădeau pass-urile de acces. Fanii concentrați s-au transformat, după ce au primit stickerele care le dau o șansă pentru a intra în Monster Pit, în tineri fericiți, dispuși să facă fotografii cu familia, în fața gardurilor prin care se va face accesul, de la ora 17.00.

Dacă show-ul artistei se va desfășura pe una dintre cele mai impresionante scene din istoria muzicii, nici partea de backstage nu va fi mai prejos, urmând să fie amenajată, special pentru artistă și membrii staff-ului său, o zonă care include peste 50 de cabine. Acesta este cel mai mare backstage amenajat în ultimii ani pentru un artist care a concertat la București, potrivit organizatorilor concertului, Emagic.

Oaspete de seamă în culise va fi și Fozzi, cățelul artistei, care, la rândul său, va avea parte de un tratament special. Lady Gaga și Fozzi se vor bucura de câteva momente de relaxare în „vanity room” – ședințe de masaj și tratamente de înfrumusețare -, întreaga atmosferă din culise fiind completată cu mai multe buchete de flori albe, fără miros, solicitate în mod expres de cântăreață.

În ceea ce privește meniul său, este cunoscut faptul că Lady Gaga este adepta unei diete foarte sănătoase, nutriționistul personal având grijă ca artista să nu depășească un număr limitat de calorii. Meniul său este alcătuit în mare măsură din salate, pește și grătar, bucătarul ei pregătind totul numai din ingrediente organice. De asemenea, Lady Gaga a cerut să aibă la dispoziție în cabina sa, dar și la scenă, o gamă variată de băuturi energizante, shake-uri proteice cu multe vitamine, pentru a rămâne în formă pe toată durata concertului.

Accesul publicului la concertul de joi se va face începând cu ora 17.00, pe cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertății, dinspre Parcul Izvor și cea dinspre Bulevardul Regina Maria.

Cea care va deschide concertul divei americane este Lady Starlight, care va urca pe scenă în jurul orei 18.30, iar The Darkness va concerta o oră mai târziu.

Lady Gaga își va începe show-ul cu puțin înainte de lăsarea întunericului, promițându-le fanilor un spectacol cu adevărat grandios: întreaga scenă este construită sub forma unui castel gotic, cu foarte multe turnuri, fiind împânzită cu capcane medievale.

Biletele rămase disponibile pentru concert pot fi achiziționate în continuare online, de pe www.MyTicket.ro, dar și din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria „Mihai Eminescu” și Sala Palatului, la prețuri începând de la 90 de lei la 345 de lei.

Concertul de la București este cel de-al doilea pe care Lady Gaga îl susține în Europa în cadrul turneului „The Born This Way Ball”. Cântăreața americană a mai concertat la Sofia marți seară.

Artista a sosit miercuri dimineață la București, însă a stat în jur de patru ore în autocarul cu care a venit din Bulgaria și care a fost parcat în fața hotelului Athénée Palace Hilton din centrul Capitalei. Ea a fost întâmpinată de zeci de fani adunați în fața hotelului unde este cazată – Athénée Palace Hilton -, miercuri, în jurul orei 14.30, când a coborât din autocar.

Cântăreața Lady Gaga a devenit celebră grație unor piese precum „Bad Romance” și „Poker Face”, dar și cu ajutorul unui marketing agresiv și provocărilor – în special vestimentare.

În mai puțin de trei ani de carieră, LADY GAGA a câștigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale și a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume și 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 și „cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenți oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenți oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrități de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziționat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii de la bloc riscă mari amenzi. Multă lume face asta când gătește, acum e...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii