CORONAVIRUS. Autoritățile anunță al șaselea deces în România/ A fost internat acum trei zile

Redactor:
Gândul
CORONAVIRUS. Autoritățile anunță al șaselea deces în România/ A fost internat acum trei zile
Foto cu caracter ilustrativ Sursa FOTO: Profimedia

Grupul de Comunicare Strategică anunță că a fost înregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19).

Persoana decedată este un bărbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie a.c. în stare gravă la Spitalul Județean Arad, intubat în secția ATI. Bărbatul a decedat în cursul zilei de astăzi și tot în această zi a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

Până luni, 23 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate (51 la Timișoara, 17 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași).

Astfel, România este de luni „zonă galbenă” COVID-19, cu peste 500 de persoane raportate ca fiind infectate cu noul coronavirus pe teritoriul ţării.

Până astăzi, 23 martie, 6 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Craiova Iași, Arad și Suceava, au decedat.

Inchide