CORONAVIRUS. Eric Trump susține că distanțarea socială este o „strategie” a democraților: Vor să-l împiedice pe tata să umple o arenă cu 50.000 de oameni

CORONAVIRUS. Eric Trump susține că distanțarea socială este o „strategie” a democraților: Vor să-l împiedice pe tata să umple o arenă cu 50.000 de oameni
CORONAVIRUS. Eric Trump susține că distanțarea socială este o „strategie” a democraților: Vor să-l împiedice pe tata să umple o arenă cu 50.000 de oameni / Foto: TWITTER
Publicat: 18/05/2020, 07:27

Eric Trump a declarat, sâmbătă, că măsurile de distanţare socială impuse din cauza pandemiei de COVID-19 fac parte dintr-o „strategie conştientă” a Partidului Democrat de a câştiga alegerile prezidenţiale 2020 şi că noul coronavirus va dispărea „magic” după 3 noiembrie, scrie Time.com.

Într-un interviu fiul preşedintelui a pus la îndoială măsurile de distanţare socială menite să reducă răspândirea coronavirusului.

Eric Trump a declarat că democraţii încearcă să obţină avantaje de pe urma pandemiei prin închiderea temporară a întreprinderilor şi punerea în aplicare a altor măsuri de distanţare socială şi că scopul lor este de a submineze capacitatea preşedintelui Donald Trump de a câştiga alegerile.

Grandomanie: Tata umple arenele cu 50.000 de oameni de fiecare dată

„Ei cred că îl privează pe Donald Trump de cel mai important instrument pe care îl are, cel de a intra într-o arenă şi a o umple cu 50.000 de oameni de fiecare dată …”, a spus fiul mijlociu al preşedintelui.

”Şi vor profita de fiecare zi de acum până pe 3 noiembrie. Şi ghiciţi ce, după 3 noiembrie, coronavirusul va trece, dintr-o dată va dispărea şi toată lumea va putea să redeschidă”, a mai declarat Eric Trump.

Trump și Fauci, „la cuțite”

Pe de altă parte, între Trump și doctorul Fauci nu mai e deloc înțelegere. Cel puțin asta dă de înțeles președintele Americii, care l-a contrat și miercuri noapte pe consilierul său expert în boli infecţioase. De data aceasta, pe tema redeschiderii şcolilor, un subiect abordat diferit de cei doi.

Așadar, întrebarea dacă elevii şi studenţii americani ar trebui să reia sau nu cursurile în septembrie pare deja că se conturează ca un punct de divergenţă între liderul de la Casa Albă şi consilierul său pe probleme de sănătate publică.

Chemat la audieri în Senatul american, doctorul Anthony Fauci a declarat marți că pot fi consecinţe potenţial foarte grave dacă SUA relaxează prea rapide măsurile restrictive luate până acum. Vorbindu-le senatorilor, Fauci a explicat că este foarte probabil ca un vaccin să nu fie descoperit la data la care vor fi reluate cursurile, drept pentru care a recomandat prudenţă în ridicarea măsurilor de izolare.

Liderul de la Casa Albă, încrezător în vaccinul anti-covid

Președintele Statelor Unite ale Americi a declarat în cursul zilei de duminică, 4 mai, faptul că are încredere că vaccinul împotriva coronavirusului va fi gata până la sfârșitul acestui an, deși experții în sănătate publică nu sunt chiar atât de optimiști.

„Suntem foarte încrezători în faptul că vom avea un vaccin la sfârșitul acestui an, până la sfârșitul acestui an. Muncim foarte mult”, a declarat Donald Trump.

Însă experții în sănătate publică au susținut faptul că realizarea unui vaccin împotriva coronavirusului ar putea dura aproximativ 18 luni, mai ales în contextul în care dezvoltarea unui vaccin durează chiar și câțiva ani.

Un reprezentant al companiei farmaceutice Johnson & Johnson, partener a Departamentului de Sănătate din SUA în fabricarea unui vaccin, a declarat că speră să primească aprobarea pentru acesta la începutul anului 2021.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”