Cristi Borcea, dus la Spitalul Penitenciar Poarta Albă pentru un control medical

Cristi Borcea, dus la Spitalul Penitenciar Poarta Albă pentru un control medical
Publicat: 18/04/2014, 12:32
Actualizat: 05/02/2019, 07:17

„Persoanele cunoscute cu probleme medicale sunt duse din când în când la controale medicale, care se fac în spitalele din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor. Nu a fost nimic grav, el nefiind transportat cu o ambulanță la Spitalul Penitenciar Poarta Albă”, au precizat sursele citate.

Potrivit reprezentanților Penitenciarului Spital Poarta Albă, din județul Constanța, Cristi Borcea a ajuns joi seară la Constanța fiind transferat de la Penitenciarul Slobozia, unde își ispășește condamnarea de șase ani și patru luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.

„Într-adevăr, a fost adus aici de ieri (joi – n.r.), de la Slobozia. Nu putem spune ce are, și nici cât va rămâne la Penitenciarul Spital Poarta Albă, pentru că datele pacientului sunt confidențiale”, a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al instituției, Florin Iliescu.

Cristi Borcea a suferit, în martie 2012, o operație pe cord, apropiații acestuia spunând, imediat după ce omul de afaceri a fost încarcerat, că el are grave probleme de sănătate.

Cristian Borcea, alături de frații Ioan și Victor Becali, se află încarcerat la Penitenciarul Slobozia, unde execută pedepsele primite în dosarul transferurilor de jucători.

Alți trei condamnați din dosarul transferurilor, respectiv Gică Popescu, Mihai Stoica și George Copos, sunt încarcerați la Penitenciarul Rahova. Și în cazul acestora, Comisia Penitenciarului Rahova a stabilit ca ei să efectueze pedepsele în regim închis de detenție.

Gigi Nețoiu va executa pedeapsa tot în regim închis, el fiind încarcerat la Penitenciarul Craiova, unde există acest regim, iar Jean Pădureanu, în regim semideschis, la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Curtea de Apel București i-a condamnat, în 4 martie, pe Jean Pădureanu la trei ani și patru luni de închisoare, pe George Copos la trei ani și opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani și șase luni, pe Cristian Borcea și Ioan Becali la câte șase ani și patru luni, pe Victor Becali la patru ani și opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună și zece zile, iar pe Gigi Nețoiu la trei ani și patru luni de închisoare cu executare.

Avocații lui Cristian Borcea și Mihai Stoica au depus la Curtea de Apel București contestație în anulare în cazul condamnărilor primite în dosarul transferurilor de jucători.

Sesizarea lui Mihai Stoica a avut primul termen de judecată în 21 martie. Instanța a amânat atunci judecarea pentru 4 aprilie, în lipsa motivării deciziei din dosar. La termenul din 4 aprilie, CAB a decis că sesizarea poate fi admisă în principiu, iar în 16 mai a fost fixat un nou termen de judecată în acest dosar.

Contestația lui Cristian Borcea a fost înregistrată în 12 martie și ar fi trebuit judecată în 28 martie, însă a fost amânată până la 25 aprilie, din același motiv ca și în cazul lui Mihai Stoica..

Și avocații lui Ioan și Victor Becali au depus, în 14 martie, la Curtea de Apel București, contestații în anulare, însă instanîa a decis, în cazul lor că nu sunt admisibile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
România este paradisul băncilor