• Publicat:
Știri

Cu viteză și pe contrasens: O mașină a fost surprinsă în timp ce conducea pe sensul greșit pe A3 – VIDEO

O mașină a fost filmată, miercuri, în timp ce mergea pe contrasens pe Autostrada A3 București-Ploiești, în dreptul localității Ghermănești, din județul Ilfov. Polițiștii au fost alertați prin 112, dar nu au reușit să-l găsească pe șofer, transmite corespondentul Mediafax.

Filmul în care apare mașina care rula pe contrasens, pe autostrada A3 București-Ploiești, pe tronsonul din dreptul localității Ghermănești, a fost făcut, miercuri, de un șofer care se deplasa regulamentar, pe celălalt sens și a fost postat pe Facebook.

În imagini se vede cum mașina se deplasează pe contrasens, pe banda de urgență.

Bărbatul care a filmat a declarat, corespondentului Mediafax, că a sesizat incidentul la 112 și i s-a spus că va fi sunat de către Poliția rutieră, însă nu a mai primit niciun apel, iar între timp șoferul filmat a ieșit de pe autostradă către localitatea Ghermănești.

Potrivit subinspectorului Cristina Păsărin, de la Biroul de Poliție Autostrada A3, au fost trimise echipaje în zona în care a fost semnalat incidentul, dar nu a mai fost găsită mașina care circula pe contrasens.

„Am avut un apel pe 112 că un cetățean se deplasează pe contrasens, către București, la km 34. Am avut un echipaj la km 62, unde se închide un drum tehnologic, a plecat de acolo, am avut și spre București echipaj, nu s-a identificat niciun șofer pe contrasens”, a declarat, corespondentului Mediafax, reprezentantul Biroul de Poliție Autostrada A3.

Inchide