Cuc, despre Autostrada Moldovei: S-au turnat primii kilometri de asfalt pe centura Bacăului – FOTO / VIDEO

Cuc, despre Autostrada Moldovei: S-au turnat primii kilometri de asfalt pe centura Bacăului - FOTO / VIDEO
Publicat: 03/10/2019, 19:45

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a vizitat joi șantierul centurii din Bacău, a anunțat, pe pagina lui de Facebook, că firma care execută lucrările a turnat primii kilometri de asfalt.

Acesta se declară mulțumit de mobilizarea constructorului și de ritmul lucrărilor.

„Ajuns aici, în ciuda tuturor scepticilor și mincinoșilor, constructorul a început să toarne asfalt. Reamintesc tuturor că în 15 martie a.c. am ajuns pe acest șantier unde s-au început efectiv lucrările. Toți aceia care vor să omoare și ultimele firme românești de construcții și care au început să vorbescă, fără rost, ba că antreprenorul nu lucrează, ba că s-a mobilizat doar pentru vizita mea, ba că utilajele nu sunt pe șantier, nu au avut dreptate și constructorul ne-a arătat contrariul. În termen de 6 luni a reușit să toarne primii kilometri de asfalt. Nu pot decât să îl felicit și să-l dau exemplu de «bune-practici»”, a scris Răzvan Cuc pe pagina de socializare.

Ministrul Transporturilor a menționat că centura Bacăului face parte din Autostrada Moldovei.

Varianta de ocolire a orașului Bacău va avea o lungime de 30,8 km, din care 16,2 km vor fi construiți la profil de autostradă. Pe traseu vor fi construite 12 poduri și pasaje, precum și un nod rutier, la intersecția cu DN 2F, care va asigura atât accesul spre și dinspre autostradă, cât și legătura cu centrul municipiului Bacău.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase