#cugandullaanimale. Câine jupuit de viu și lăsat să moară în județul Dâmbovița. Poliția a deschis o anchetă – FOTO

Redactor:
Florin Jinga
#cugandullaanimale. Câine jupuit de viu și lăsat să moară în județul Dâmbovița. Poliția a deschis o anchetă – FOTO
Localnicii din municipiul Moreni, județul Dâmbovița, au avut parte de scene de groază în urmă cu două zile. O persoană, neidentificată încă de polițiști, a jupuit de viu un câine și l-a lăsat să moară în chinuri.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Moreni au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a schingiuit și omorât un câine. O echipă de cercetare s-a deplasat la locul indicat, polițiștii au descoperit un cadavru de câine ce prezenta urme de violență în zona gâtului. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru încălcarea prevederilor Legii nr.205/2004 privind protecția animalelor”, arată un comunicat al IPJ Dâmbovița, scrie Realitatea de Dâmbovița.

Cadavrul câinelui a fost ridicat și predat D.S.V.S.A Dâmbovița pentru a stabili cauza decesului.  

„În prezent, se desfășoară activități în vederea depistării persoanei bănuite și pentru tragerea ei la răspundere penală”, mai adaugă IPJ Dâmbovița.

Imagini pot fi văzute aici, dar vă avertizăm că vă pot afecta emoțional.

Gândul a lansat campania „Cu gândul la animale„. Dacă ați fost martori la cazuri de abuzuri comise față de animale, nu ezitați să ne trimiteți imagini sau clipuri video la adresa [email protected]. Vă mulțumim anticipat!

Foto: Hepta

Inchide