Cum arată casa lui Dăncilă. Candidata la președinție, interviu alături de soț: „Este un moment în care domnul o ia de mână…” / Ce a simțit Cristinel Dăncilă când i-a fost jignită soția: Sunt împreună de 36 de ani

Cum arată casa lui Dăncilă. Candidata la președinție, interviu alături de soț: „Este un moment în care domnul o ia de mână... / Ce a simțit Cristinel Dăncilă când i-a fost jignită soția: Sunt împreună de 36 de ani
Publicat: 22/11/2019, 08:45

„Astă seară am filmat acasă la familia Dăncilă. Este primul interviu în care apare domnul Dăncilă, un interviu în care am aflat ce a fost în sufletul lui când soția i-a fost jignită. Sunt împreună de 36 de ani, știu să înfrunte greutățile, știu să se sprijine și să se încurajeze reciproc”, a scris jurnalista Florentina Fântânaru, pe Facebook, unde a postat fotografii din timpul interviului inedit.

„Este un moment în care domnul Dăncilă o ia de mâna… stând acolo pe canapea, împreuna, își pune mâna pe mâna ei și o ține de mână”, povestește Florentina Fântânaru.

Soțul lui Dăncilă conduce o companie petrolieră și are un salariu mult mai mare decât șefa PSD.

Potrivit declarației de avere pe care Premierul României Viorica Dăncilă a depus-o în ziua în care și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale reiese că șefa PSD a câștigat anul trecut 142.519 lei de la Guvern și 32.628 euro de la Parlamentul European. Dacă facem un calcul simplu rezultă că Viorica Dăncilă câștigă în medie 24.780 lei pe lună, circa 5.270 euro, scrie romaniatv.net.

Cristinel Dăncilă câștigă lunar aproape 6.000 de euro.

Foto: Facebook / Florentina Fântânaru