CURSE AERIENE. Zboruri dinspre Timișoara către orașe din Germania, reluate de o companie low-cost

CURSE AERIENE. Zboruri dinspre Timișoara către orașe din Germania, reluate de o companie low-cost
Aeroportul Internațional Timișoara a anunțat luni, pe o rețea de socializare, reluarea traficului aerian către mai multe orașe din Germania (FOTO - ilustrativ)
Publicat: 22/06/2020, 16:14
Actualizat: 22/06/2020, 19:57

Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia” a anunțat luni, pe o rețea de socializare, reluarea traficului aerian către mai multe orașe din Germania.

„Stimați pasageri, traficul aerian spre/dinspre Germania a fost reluat de pe Aeroportul Internațional Timișoara”, este anunțul postat pe Facebook.

Rutele vor fi operate de către compania aeriană low-cost Wizz Air, în orașele Dortmund, Memmingen, Karlsruhe /Baden Baden și Frankfurt, iar biletele pot fi cumpărate de pe site-ul companiei.

Wizz Air va opera 12 noi rute către șase țări, din Bacău

Compania Aeriană low-cost Wizz Air a anunțat, recent, și deschiderea celei de-a 31-a baze la Bacău, unde va aloca două aeronave Airbus A320 pe aeroportul Bacău, în noiembrie 2020.

În acest context, Wizz Air a anunțat și lansarea a 12 noi rute din Bacău către 6 țări, începând cu data de 29 octombrie 2020.

Cele două aeronave Airbus A320 vor susține operațiunile a 12 noi rute către: Torino, Veneția Treviso, Bologna, Roma Fiumicino, Milano Bergamo, Catania (Italia), Larnaca (Cipru), Londra Luton, Liverpool (Marea Britanie), Memmingen / München Vest (Germania), Billund (Danemarca) și Bruxelles Charleroi (Belgia). Rețeaua extinsă de 37 de rute Wizz Air către regiunea Moldovei din România – inclusiv 18 rute către Iași și 7 rute către Suceava – va sprijini turismul local, va aduce mai mult capital în regiune și va conecta Bacăul cu destinații noi și interesante.

Biletele pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene cu prețuri începând de la 89 de lei.

Wizz Air lansează noi rute din Viena, inclusiv spre Constanța. Compania aeriană a anunțat și prețurile biletelor

Compania aeriană low-cost Wizz Air anunță lansarea, din  iulie, a opt noi rute din Viena (Austria) spre Bruxelles, Tallinn, Burgas, Constanța, Rodos, Heraklion, Zakynthos și Marrakech. Biletele pot fi rezervate deja, la prețuri ce pornesc de la 19,99 euro.

„Lansarea acestor noi rute și dezvoltarea ulterioară a ofertei Wizz Air de la baza sa din Viena stă la baza angajamentului companiei aeriene pe termen lung de a aduce oportunități de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi. Respectând toate reglementările naționale și internaționale, dar și restricțiile, prin reluarea operațiunilor de la Viena, WIZZ a făcut posibilă călătoriile esențiale pentru mulți clienți, sprijinind astfel și reunirea familiilor”, a anunțat compania, citată de Mediafax.

Wizz Air introduce plata fără contact pentru cumpărături la bordul zborurilor din Timișoara

Wizz Air a mai anunțat că, începând de luni, toate plățile de la bordul aeronavelor ce operează zborurile de la și spre baza din Timișoara vor putea fi efectuate doar prin mijloace de plată fără contact, în sprijinul măsurilor de protecție pentru pasageri.

Proiectul pilot vine în urma măsurilor luate deja de companie începând cu luna mai, precum încurajarea plăților fără contact la bordul aeronavei și eliminarea tuturor revistelor, pentru a elimina orice contact fizic nenecesar între pasageri și echipaj.

Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare la bordul aeronavelor sale

Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare pentru a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord, ca parte a măsurilor de protecție a sănătății clienților și a echipajului.

Pasagerii ar trebui să facă check-in și orice achiziții de servicii online, cum ar fi plata pentru bagajele suplimentare, pentru a reduce interacțiunea neesențială la aeroport.

Pasagerii sunt rugați să respecte noile reguli de distanțare fizică atât în timpul îmbarcării, cât și al debarcării, în efortul de a limita răspândirea posibilelor infecţii,.

Deși filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,97% din virusuri și bacterii din aerul din cabină, echipajul, precum și pasagerii trebuie să poarte măști pe tot parcursul zborului.

Echipajul de cabină va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager iar, pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanțarea locurilor între pasageri.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
„Străzi deschise” weekendul 20 și 21 aprilie: O nouă zonă din București devine pietonală