Dan Barna, provocat de Ramona Ioana Bruynseels. Liderul USR, acuzat de „furt de idei”: „Cât de disperat poți să fii!!!”

Dan Barna, provocat de Ramona Ioana Bruynseels. Liderul USR, acuzat de „furt de idei”: „Cât de disperat poți să fii!!!”
Dan Barna, provocat de Ramona Ioana Bruynseels. Liderul USR, acuzat de „furt de idei”: „Cât de disperat poți să fii!!!” / Foto colaj: Facebook / YouTube, capturi
Publicat: 03/09/2020, 07:31

Președintele Restart România, Ramona Ioana Bruynseels, îl acuză pe liderul USR, Dan Barna, de „furt intelectual cu repetiție”. Barna este numit „politician disperat” și „un hoț de idei”, după ce l-a lăudat pe vloggerul Selly pentru inițiativele privind școala.

Dan Barna a aprins spiritele după ce l-a lăudat pe Selly

Totul a început de la o postare a liderului USR, în care vorbește despre Selly ca fiind „un exemplu despre cum tinerii pot schimba România” și spune că „Andrei are perfectă dreptate”.

„Un exemplu despre cum tinerii pot schimba România.

Andrei are perfectă dreptate să observe că e nevoie de un restart al sistemului. Și are dreptate și când spune că e nevoie să ne unim forțele pentru a face lucrurile să meargă. Fără educație bună nu vom avea o societate mai bună.

Mesajul USR e despre oameni care nu au mai stat deoparte și au decis să se implice, la orice vârstă, pentru a face din acasă locul ăla modern și fain văzut în țările europene dezvoltate, în filme și vacanțe. Și de asta apreciez și mă bucur că ai ieșit din zona confortului facil. Tu, Selly, te implici pe bune în problemele care contează pentru fiecare tânăr și familie, venind cu propuneri și idei. Am citit scrisoarea ta către Ministerul Educației și Prim Ministru și sper să primești un răspuns cât se poate de serios din partea destinatarilor. Te invit să citești și o parte din propunerile USR pentru educație aici: https://www.usr.ro/usr-la-guvernare/

Îți doresc să nu renunți niciodată la curajul propriilor opinii.

O să reușim”, este mesajul lui Dan Barna.

Ramona Ioana Bruynseels, critici dure la adresa lui Dan Barna

Ramona Ioana Bruynseels îl critică însă pe Dan Barna într-un mesaj dur pe Facebook: „Pe bune Dan Barna?!?

În campania prezidențială, abordarea și ideile mele apăreau după puțin timp și pe pagina ta de facebook. O fi fost telepatia :)))))

Apoi, USR ne-a “furat” numele și v-ați numit campania la locale RESTART.

Acum, încerci să “furi” politicianește dintre tinerii care îl urmează pe #Selly. Cât de disperat poți să fii!!!

Știi care e problema cu planul tău de politician pragmatic dar disperat ?!? Tinerii nu sunt atât de naivi pe cât îi crezi tu. Selly nu este naiv. Echipa mea nu a fost naivă. Ne-am prins!
Iei poate câteva voturi în plus dar constatarea că de fapt ești și tu un fel de hoț nu îți va face bine deloc…
Suntem în gardă…”, scrie politicianul.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult