Deputatul Cătălin Rădulescu afirmă că i-a fost furată mașina în valoare de 150.000 euro de lângă sediul SRI: ” Hoții care mi-au luat mașina să o aducă înapoi, că legile sunt la mine”

Deputatul Cătălin Rădulescu afirmă că i-a fost furată mașina în valoare de 150.000 euro de lângă sediul SRI:  Hoții care mi-au luat mașina să o aducă înapoi, că legile sunt la mine
Publicat: 17/11/2017, 08:45

„Dimineață (marți – n.r), la 10, veneam spre Parlament la comisia de anchetă și eram cu telecomanda, și când m-am îndreptat, am văzut că nu mai e mașina în față. Am crezut că am fost eu obosit seara și poate am lăsat-o mai în stânga sau mai în dreapta, că așa face orice om. M-am dus, m-am uitat, am văzut că nu e mașina. Atunci, mi-am dat seama că mi-a fost furată.”, a declarat joi, Rădulescu, la Parlament.

Deputatul a sunat la 112, după care le-a trimis sms-uri ministrului de interne, Carmen Dan, și președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

„Am sunat la 112, i-am dat mesaj doamnei ministru (Carmen Dan – n.r) și domnului președinte al Camerei Deputaților ca să le spun că, iată, în buricul Bucureștiului, lângă SRI și lângă Parlament, se fură mașini. Doamna Carmen Dan nu mi-a răspuns, că e ocupată (…) Am dat mesaje ca să anunț chestiunea asta, situația”, a susținut Rădulescu.

De asemenea, deputatul a declarat că nu crede în coincidențe și că furtul ar avea legătură cu modificările pe care vrea să le propună la legile justiției.

„Polițiștii mi-au spus că astfel de mașini, cu aceste sisteme, nu pot fi furate de hoți ordinari și îți trebuie niște sisteme sofisticate de calculatoare. Era cât pe ce să îmi fure și semnăturile pe legile Justiției, numai că am avut așa, o inspirație, mergând spre scara blocului, și am zis să mai le iau, să mă mai uit un pic pe ele și nu le-au putut lua. Deci de-asta îi și rog pe hoții profesioniști care mi-au luat mașina, să-mi aducă mașina, că legile sunt la mine”, a transmis Cătălin Rădulescu.

Întrebat dacă bănuiește că cineva din partid ar fi putut pune la cale acest furt, Rădulescu a răspuns că nu.

„Am spus că transmit la toată lumea să nu mai inducă lumea în eroare. Eu nu mai cred în coincidențe. Mașina e în jur de 150.000 de euro. Nu aveam niciun fel de grijă a mașinii. Nu bănuiesc pe nimeni”, a precizat deputatul.

Acesta a mai spus că singura variantă în care mașina putea fi furată, era ca el să fie monitorizat timp de mai multe luni.

„Era o singură variantă ca să fie furată: numai dacă erai monitorizat non-stop o lună, două luni, și dacă veneau cu un soft să fie pregătiți, să știe când ajungi, când pleci. Iar pentru această monitorizare, trebuie să ai o echipă foarte bine echipată, deci chiar aș vrea să-i văd pe hoții ăștia așa bine echipați, cu niște softuri ca să îți cloneze cheia. Nu prea sunt, ca să fie foarte clar pentru toată lumea. Bau-baul ăsta nu mai vreau să-l cred, (…) pentru că s-a întâmplat exact acum, când am venit cu modificări la legile Justiției”, a punctat Rădulescu.

Poliția Capitalei a confirmat că a fost reclamat furtul mașinii și a precizat că se facă cercetări în acest caz. „Urmare la solicitarea dvs vă confirmăm că persoana în cauză a reclamat dispariția autoturismului, parcat în apropierea locuinței. Imediat la fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Secției 14 Poliție, precum și din cadrul structurii de specialitate. A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost demarate investigațiile. Cercetările sunt efectuate de Serviciul Furturi Auto sub supravegherea PJS 4 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, pentru identificarea făptuitorilor și recuperarea autoturismului”, a precizat Poliția Capitalei.

În aprilie 2017, Comitetul Executiv al PSD a decis suspendarea din partid, pe o perioadă de 6 luni, a lui Cătălin Rădulescu în urma declarațiilor făcute de acesta referitoare la protestele împotriva adoptării OUG 13. „Eu arma cu care am tras în timpul Revoluției am păstrat-o. Niciodată nu am vrut să o dau. O țin acasă ca și armă de panoplie, AKM-ul acela cu care am tras. Am certificat de colecționar. Nu se folosește. O țin pentru când, dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să tranforme cineva statul pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma și să trag”, spunea Rădulescu în perioada protestelor antiguvernamentale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Teo Trandafir renunță. Greu își mai găsește locul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația