Descoperire macabră în Hunedoara. Cadavrul unui bărbat, găsit la o lună de la dispariție. A fost ucis și ascuns în munţi

Descoperire macabră în Hunedoara. Cadavrul unui bărbat, găsit la o lună de la dispariție. A fost ucis și ascuns în munţi
Foto ilustrativ
Publicat: 23/12/2021, 11:49

Un caz șocant a avut loc în Hunedoara. Un bărbat a fost omorât și apoi ascuns în munți. Cadavrul victimei a fost găsit la o lună de la dispariție.

Descoperirea a fost făcută de câţiva săteni care treceau întâmplător pe acolo. În acest caz, un bărbat de 60 de ani este acum sub control judiciar.

Tragedia a avut loc la data de 21 noiembrie, când victima, un bărbat de 53 de ani, a plecat la magazinul din sat, împreună cu un amic, să-şi cumpere băuturi spirtoase.

Bărbatul nu s-a mai dus acasă, iar nepoata sa a sunat la 112.

Individul cu care bărbatul plecase la magazin a spus la audieri că s-au certat, l-a lovit pe bărbat şi a rămas sub control judiciar, pentru acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte.

În cele din urma, anchetatorii au cerut arest preventiv în acest caz, însă Tribunalul din Hunedoara a decis să respingă cererea, astfel că presupusul ucigaş este cercetat acum în stare de libertate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase