Detalii șocante în cazul educatoarei care și-a omorât fetița. Cine s-a aflat în casă în timpul oribilei crime și ce le-a povestit tatăl copilei anchetatorilor

Detalii șocante în cazul educatoarei care și-a omorât fetița. Cine s-a aflat în casă în timpul oribilei crime și ce le-a povestit tatăl copilei anchetatorilor
Publicat: 15/03/2018, 20:33

Potrivit referatului cu propunerea de arestare a educatoarei, în tot timpul, în casa în care a avut loc crima a fost străbunica fetiței. Aceasta nu și-ar fi dat însă seama de absolut nimic, deoarece nu a auzit zgomote sau țipete din baie, iar ulterior a crezut că femeia și fetița au plecat la bazinul de înot unde copila avea oră.

Și tatăl fetiței a ajuns acasă la scurt timp după crimă însă nu a avut nicio bănuială că ceva rău s-a întâmplat. Nu i-a ridicat semne de întrebare nici faptul că ușa de la baie era închisă. „Nu și-a făcut probleme deoarece știa că soția trebuia să o ducă pe fetiță la înot la ora 17.00, la un bazin de pe strada Teiului. S-a gândit astfel că înainte de a pleca, soția sa a încuiat ușa de la baie ca de obicei pentru ca bunica lor să nu intre și să facă baie, întrucât aceasta din urmă avea apoi probleme să iese singură din cadă. Ulterior a plecat din nou la șantier, unde a stat aproximativ o oră, timp în care și-a pus semne de întrebare pentru că soția sa nu-i răspundea la telefon. Când a ajuns din nou acasă, a văzut că poliția a ajuns deja la fața locului, iar fetița sa era întinsă pe jos, în stare de inconștiență, pe holul ce ducea spre baie. Totodată, soția sa era imobilizată de polițiști, lângă ușa de la baie”, se arată în referatul cu propunerea de arestare.

Educatoarea și-a recunoscut crima în fața anchetatorilor cărora le-a povestit că în jurul orei 1720, a venit cu fiica sa acasă de la grădiniță, având de gând să-i facă mai întâi un duș și apoi să o ducă la bazinul de înot. „Ulterior, au intrat amândouă în baie, ocazie cu care i-a pregătit cada, umplând-o cu apă, iar fiica sa punând șampon, după care fetița a intrat în vană. La un moment dat, probabil cu gândul că dacă ea și fiica sa vor muri, o să scape de stresul și situația tensionată din familie pe care o crea soțul ei, precum și de frica să nu fie amăgită din nou de acesta și astfel pentru a scăpa de incertitudinea în care a ajuns să trăiască, a ținut-o pe fetița ei cu capul sub apă”, se arată în documentul procurorilor.

Femeia a băut apoi un erbicid și a încercat să-și taie venele, însă nu a reușit. „Ulterior a încercat să-i taie venele și fiicei sale. În continuare, a intrat într-o stare de semiconștiență, din care și-a revenit undeva în jurul orei 2200. Când s-a trezit din acea stare, a realizat ce a făcut, mai exact că și-a omorât copilul, motiv pentru care a sunat la 112 și a anunțat incidentul. (…) Inculpata a precizat apoi că și-a iubit foarte mult fetița, și nu-și poate explica de a ales să o ucidă, în loc să se sinucidă doar ea”, se mai arată în referat.

Potrivit medicilor legiști, fetița de doar 4 ani a murit înecată.

Judecătorii au decis joi emiterea mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele femeii de 38 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie (omor comis asupra unui membru al familiei – fiică).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Decizie pentru toți ANGAJAȚII din România. S-a stabilit că intră în vigoare de la 1...
Un semn de circulație cu mari probleme. Mulți șoferi au bătăi de cap
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Decizia luată de autoritățile japoneze, exasperate de turiștii care vin la Muntele Fuji