• Publicat:
Știri

Doi iubiți din Iași au pus la cale un plan diabolic. Femeia l-a ademenit pe fostul prieten în patul ei, apoi actualul l-a bătut, l-a filmat și l-a șantajat

Doi iubiți din Iași au pus la cale un plan diabolic. Femeia l-a ademenit pe fostul prieten în patul ei, apoi actualul l-a bătut, l-a filmat și l-a șantajat
O tânără de 25 de ani din Iași, care a fost prinsă în pat cu fostul este plasată sub control judiciar. Femeia a coalizat cu actualul iubit care l-a bătut, l-a filmat gol pușcă și l-a șantajat pe cel pe care l-a găsit dezbrăcat în apartamentul ei.

Femeia îl ademenise pe fostul iubit în apartamentul său și l-a dezbrăcat. Inițial, tânărul credea că va avea parte de o seară minunată, dar s-a înșelat. Imediat a apărut actualul iubit în peisaj.

Tânăra de 25 de ani și iubitul ei sunt plasați în prezent sub control judiciar. Bărbatul de 31 de ani și-a găsit iubita împreună cu fostul ei prieten în dormitor. Nervos, așa-zisul încornorat l-a bătut pe rivalul său, apoi l-a filmat. Ulterior, bărbatul l-a amenințat pe tânărul bătut că va posta imaginile cu el gol-pușcă pe rețelele sociale în cazul în care nu-i va da suma de 5.000 de euro:

„Victima a mers în apartamentul femeii unde a fost surprins de prietenul acesteia. Cel din urmă l-a lovit, amenințat și filmat cu telefonul mobil. Ulterior, l-a șantajat, cerându-i suma de 5.000 de euro pentru a nu face publice imaginile”, a precizat o sursă din cadrul anchetei pentru BZI.

După ce a scăpat din apartamentul celei pe care și-o dorea ca amantă, tânărul bătut, amenințat și șantajat a mers la poliție și i-a reclamat pe cei care l-au chinuit toată noaptea.

Cei doi iubiți au fost ridicați de polițiști și trimiși în arest pentru 24 de ore, pentru că au pus la cale un astfel de plan. Deși procurorii ieșeni au cerut arestarea lor, judecătorii i-au lăsat în libertate.    

„Instanța respinge, ca fiind nefondată, propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași privind luarea măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile față de inculpații Pricope Alin Ionel și Cecan Maria Păunița și, în consecință, dispune punerea în libertate a inculpaților care sunt reținuți în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iași”, au declarat surse judiciare.

În prezent cei doi se află sub control judiciar. Tânăra este acuzată de complicitate și șantaj, în tomp ce iubitul acesteia este acuzat de de distrugere, șantaj, lovire și amenințare:

„Dispune luarea față de inculpatul Pricope Alin Ionel, cercetat pentru șantaj, lipsire de libertate și lovire sau alte violențe, a măsurii preventive a controlului judiciar pe 30 de zile. De asemenea, dispune luarea față de inculpata Cecan Maria Păunița, cercetată pentru șantaj și complicitate la lipsire de libertate, a măsurii preventive a controlului judiciar pentru 30 de zile”, au declarat magistrații ieșeni.

Foto: BZI

Inchide