• Publicat:
Știri

Doi tineri și iubitele lor, atacați cu bâtele, după ce ar fi intrat cu ATV-urile pe proprietatea privată a viceprimarului din Arieșeni: Amenințări cu moartea și lovituri până la leșin – VIDEO

Doi tineri și iubitele lor, atacați cu bâtele, după ce ar fi intrat cu ATV-urile pe proprietatea privată a viceprimarului din Arieșeni: Amenințări cu moartea și lovituri până la leșin – VIDEO
Doi frați din Aieșeni județul Alba susțin că au fost bătuți cu bâtele de viceprimarul comunei și de alți indivizi pentru că au intrat cu ATV-urile pe terenul priva al edilului. Totul s-a întâmplat în prima zi de Crăciun. Cei doi tineri se aflau împreună cu iubitele lor, despre care spun că ar fi fost sechestrate de agresori.

Cei doi tineri au filmat atacul și au postat imaginile pe Instagram. Frații susțin că viceprimarul și ceilalți indivizi le-ar fi sechestrat iubitele și i-ar fi amenințat cu moartea.

Emi Pustea, unul dintre tinerii atacați, a povestit pe Instagram că proprietatea privată nu era semnalată și că viceprimarul și fratele acestuia au coborât dintr-o mașină și au început să-i lovească.

Tânărul s-a filmat pe patul de spital și a anunțat că îi va ataca în Instanță pe viceprimar și pe fratele acestuia.

Emi Pustea susține că indivizii care i-au atacat, le-au distrus ATV-urile închiriate și i-au lovit până când au leșinat:

„Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieseniului, cel ce stă în mașină și îmi calcă telefonul atunci când coboară să îl lovească pe fratele meu după ce fratele lui mi-a dat în cap pentru că am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dânsul sparge Atv-urile, blonduțul din imagine este una din încă 5 persoane apărute în altercație, fiind la fel de revoltat și pregătit sa atace. Tin sa menționez atât: sechestrare, Amenințare cu moartea, lovituri multiple la cap având scris pe foaie, eu personal (fractura parietală în urma atacului) tentativă de omor (6-7 oameni navală peste fratele meu lovindu-l puternic în zona capului, cervical +tâmple desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele și pumnii ) și cel mai important, motivul fiind tentativa de viol ,pentru că alt motiv de a leșina iubiții unor fete și a începe sa le tragi de geci spunându-le că nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic , te poți crede cine vrei dar nu uita ca ești un om!”, a scris pe Instagram tânărul.

„Când au ajuns colegii acolo au constat faptul că avusese loc un conflict între două persoane din Arieșeni și doi tineri din Arad, care erau cu ATV-urile în zona respectivă, s-au agresat reciproc și și-au adresat amenințări, iar două ATV-uri erau avariate. Cert este că a avut loc o altercație, în urma căreia cele două persoane din Arad au fost și transportate la spital și investigate medical. La noi au fost depuse plângeri de către toate persoanele implicate și de către societatea care deține ATV-urile”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu vorbim aici despre oameni , vorbim despre viceprimarul arieseniului ,cel ce sta in mașina și îmi calca telefonul atunci când coboară sa îl lovească pe fratele meu după ce fratele lui mi -a dat in cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dansul sparge Atv urile ,blonduțul din imagine este una din încă 5 persoane apărute in altercație fiind la fel de revoltat și pregătit sa atace. Tin sa enționez atât ,sechestrare ,Amenințare cu moartea ,lovituri multiple la cap având scris pe foaie eu personal(fractura parietala in urma atacului ) tentativa de omor (6-7 oameni navala peste fratele meu lovindu-l puternic in Zona capului, cervical +tâmple desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele și pumnii ) și cel mai important ,motivul fiind tentativa de viol ,pentru ca alt motiv de a leșina iubiți unor fete și a începe sa le tragi de geci spunându-le ca nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic , te poți crede cine vrei dar nu uita ca ești un om !

A post shared by Pustea Emanuel (@emipustea) on

Dec 25, 2019 at 11:22am PST

Inchide