Donald Trump se întoarce la Washington, pentru prima oară după ce a plecat de la Casa Albă

Donald Trump se întoarce la Washington, pentru prima oară după ce a plecat de la Casa Albă
Sursă Twitter
Publicat: 26/07/2022, 15:29

Fostul președinte american Donald Trump a revenit marți la Washington pentru a susține un discurs la summitul Insitutului de politică America First.

Donald Trump va susține un discurs după încheierea unei serii de audieri publice ale Comisiei parlamentare de anchetă ”6 ianuarie” cu privire la luarea cu asalt a Capitoliului, ai cărei membri au insistat asupra responsabilității sale în atacul sângeros din 2021.

De asemenea, Trump este tot mai deschis ideii unei noi candidaturi pentru alegerile prezidențiale din 2024. Lucru la care cetățenii încep să se gândească, dar nu neapărat cu speranță.

Trump urmează să vorbească marți după-amiază la ”Marriott Marquis”, unde va ține discursul principal la un summit găzduit de o organizație non-profit.

Aceasta ar putea susține deciziile fostului președinte.

Donald Trump, cu gândul la președinție

În vârstă de 76 de ani, Donald Trump nu se dă bătut și vrea să recupereze ce a pierdut în ultimii ani.

Fostul președinte și-a păstrat un număr de susținători loiali, care sunt dispuși să-l ajute la o potențială candidatură pentru al doilea mandat.

Marc Lotter, directorul de comunicații al Institutului de politici America First, a transmis oamenilor că „El este în continuare liderul miscării America First”.

Totuși, un sondaj recent arată că aproape jumătate dintre republicanii care votează în alegerile primare, ar prefera alt candidat decât Donald Trump., potrivit CNN.

„El este cel mai mare nume. El este vizionarul din spatele multor politici care l-au făcut ales la Casa Albă”, a spus Lotter.

 „Și când te uiți la ce se întâmplă în America chiar acum, atât de mulți oameni cer înapoi acest tip de conducere politică. Ei vor benzină ieftină, salarii în creștere, piețe de valori în creștere și nu ceea ce avem acum.”, a mai precizat directorul de comunicații al Institutului de politici America First.

Fostul președinte încă susține că alegerile prezidențiale din 2014 i-au fost furate, însă nu există nicio probă corespunzătoare.