Dragoș Bucur și Mircea Diaconu, conflict deschis: „Să comentezi că am plecat pentru 6.000 de euro…” / Candidatul la prezidențiale: „L-am pus pe coji de nucă?”

Dragoș Bucur și Mircea Diaconu, conflict deschis: „Să comentezi că am plecat pentru 6.000 de euro... / Candidatul la prezidențiale: „L-am pus pe coji de nucă?
Publicat: 09/11/2019, 17:52

Bucur a reacționat după ce Diaconu a venit la Adevărul Live, unde a spus că pretenția actorului mai tânăr de a dormi într-un pat este un moft.

Diaconu îl atacă pe Bucur și spune că acesta a ales să se reorienteze spre altceva, pentru a câștiga mai mulți bani, respectiv 6.000 de euro.

Bucur susține însă că Diaconu a dormit în cabină, în pat, alături de fiul său, deși acesta din urmă nu juca în niciun spectacol.

„Nope, dumnealui a dormit în cabină, în pat, împreună cu băiatul dânsului, nu în holul teatrului. Și, așa cum a afirmat, venise ca șofer al echipei de actori în acea deplasare, iar băiatul dânsului nu juca în spectacol. Nu spun că șoferul nu trebuia să doarmă în pat, doar că ar fi fost frumos să facă același lucru și actorii tineri. Iar să comentezi că am plecat pentru 6000 de euro e rușinică, mai ales după interviul Recorder (deși am plecat din teatru în urma unui accident și pentru că am avut mereu senzația că sunt mai bun în film decât pe scenă, nu pentru 6.000 de euro). PS. Am fost în teatrul Podul, cine știe cum era acolo înțelege că treaba cu «teatru pentru teatru» este o vorba aruncată către mine fără nicio justificare!”, a scris Dragoș Bucur pe Facebook.

Scandalul a început după ce Dragoș Bucur a scris pe Facebook că a fost umilit de Mircea Diaconu, la Viena.

„L-am pus pe coji de nucă? Sau ce vrea să spună acum? Asta e părerea lui? Teatrul se face pentru teatru. Nu e o zonă de spa sau de fițe, ca să confundăm cu altceva. La ce se referă el, că e tendențioasă afirmația, e un hol de teatru. Acolo a dormit toată trupa, cu mine în cap. (…) Noi nu câștigăm bani în meseria asta. Nu sunt mulți bani. Sunt puțini. Dacă vrei bani, iar asta i-am spus la un moment dat. Într-o seară, țin minte că era un spectacol programat la Nottara și Dragoș Bucur mi-a zis că nu poate să vină. Păi, cum să nu vii? E spectacol programat. În meseria noastră primează teatrul. Restul se mai amână. El spune: «Domne, eu am un contract și câștig șase mii de dolari». Bine, dar alege. Nu am nicio problemă. Alege! A ales și a plecat la 6.000 de dolari. Teatrul se face cu sufletul și cu dăruirea, nu cu spa-urile”, a declarat Diaconu la Adevărul Live.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase