După două luni de la protestul #șîeu, Mandachi postează un videoclip ironic: „Erau zero kilometri de autostradă, acum s-au dublat”- VIDEO

Redactor:
Laura Cojocaru
După două luni de la protestul #șîeu, Mandachi postează un videoclip ironic: „Erau zero kilometri de autostradă, acum s-au dublat”- VIDEO
După două luni de la protestul 15 minute, antreprenorul Ștefan Mandachi critică printr-un nou videoclip faptul că în Moldova nu este niciun kilometru de autostradă: „Fix două luni au trecut din 15 martie, șîeu văd fix zero kilometri de autostradă în Moldova", scrie suceveanul pe Facebook.

Antrprenorul care în urmă cu două luni a inaugurat simbolic unicul metru de autostradă din Moldova a remarcat sarcastic că de la mișcarea #șîeu, numărul kilometrilor de autostradă din Moldova s-a dublat: „Erau 0 kilometri, în două luni s-au dublat”.

Ștefan Mandachi a realizat un colaj video în care apar declarații aparținând lui Liviu Dragnea împreună cu declarații aparținând lui Klaus Iohannis.

În noul videoclip postat de sucevean se remarcă discursul liderului PSD în care spunea „Plec să văd dacă s-au început lucrările de autostradă”, iar Mandachi îi răspunde „zero”, „nimic”.

De asemenea, Mandachi a introdus în videoclip declarațiile lui de dinainte de protest: („Lasă elevii cu 15 minute mai mult în Pauză”, „Lasă mistria jos pentru 15 minute”) cărora le-a adăugat o secvență dintr-o declarație aparținând lui Dragnea: „Niște șmecheri”.

În videoclip apare și președintele spunând „Șî eu”.

 

Inchide