E oficial: Încep lucrările la podul de pe calea ferată București-Constanța

Redactor:
Laura Albu
E oficial: Încep lucrările la podul de pe calea ferată București-Constanța
Compania Națională de Căi Ferate CFR SA anunță începerea reparațiilor și consolidării podului de cale ferată situat pe magistrala București - Constanța. Lucrările se vor desfășura doar noaptea, precizează un comunicat al companiei.

„Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că luni 15 iulie 2019 încep lucrările de reparații și consolidare la podul de cale ferată situat pe magistrala feroviară București – Constanța, la km 4+327 (Pod Constanța), lucrările desfășurându-se doar în cursul nopții, în intervalul orar 22.00-05.00″, anunță reprezentanții CFR.

Lucrările vor fi realizate de pe partea dreaptă pe sensul de intrare în pasaj dinspre Centru spre Bucureștii Noi și vor fi executate, în etape succesive, în în cursul nopții, fără închiderea totală a circulației autovehiculelor pe Calea Griviței. Se va păstra în pemanență deschisă o bandă cu lățimea de minimum 2,5 m, pe sensul unde se desfășoară lucrările.

Reprezentanții CRF dau asigurări că o bandă va fi menținută deschisă chiar dacă lucrările vor implica restricții pe ambele sensuri ale liniei de tramvai. De asemenea, aceștia mai asigură că nu vor interveni modificări majore în circulația rutieră.

„Dat fiind faptul că podul feroviar de la km 4+327 reprezintă un obiectiv de utilitate publică, cu o importanță deosebită atât pentru traficul feroviar, cât și pentru cel rutier, CFR SA a analizat și a stabilit împreună cu constructorul și cu autoritățile locale abilitate un program de lucrări astfel încât, în perioada execuției, să nu intervină modificări majore de trafic în circulația rutieră”, mai anunță reprezentanții CRF.

Foto: caracter ilustrativ

 

×
Inchide