EDIȚIE SPECIALĂ „Gândurile lui Cristoiu” | Dan Barna, despre excluderea din USR a Olimpiei Ardelean: Decizia de ieri se baza pe niște sesizări ale unor colegi legate de injurii, de jigniri… Poate contesta decizia / Căderea guvernului ar fi un prim pas spre anticipate, nu ar însemna revenirea PSD la guvernare – VIDEO

EDIȚIE SPECIALĂ „Gândurile lui Cristoiu | Dan Barna, despre excluderea din USR a Olimpiei Ardelean: Decizia de ieri se baza pe niște sesizări ale unor colegi legate de injurii, de jigniri... Poate contesta decizia / Căderea guvernului ar fi un prim pas spre anticipate, nu ar însemna revenirea PSD la guvernare - VIDEO
Publicat: 12/12/2019, 20:05

ORA 20.00Dan Barna, despre asumarea răspunderii guvernului PNL pe mai multe subiecte:Multe măsuri luate de PNL în aceste zile sunt obligatorii. Cele pe legile justiției… Acestea trebuiau corectate.

ORA 19:42Barna, despre excluderea din USR a Olimpiei Ardelean: Trebuie să existe niște limite

Dan Barna a declarat joi, în emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, referitor la excluderea Olimpiei Ardelean, că ideea că cineva poate să aibă orice abordare în logica libertății totale de expresie este una generoasă, dar nu are cum să fie funcțională și că aceasta poate contesta decizia.

Citește continuarea…

ORA 19.39Liderul USR, despre alegerile anticipate:Căderea guvernului ar fi un prim pas spre anticipate, nu ar însemna revenirea PSD la guvernare.

ORA 19.37Barna, despre alegerile locale:Alianța USR-PLUS va avea condidați comuni. În ceea ce privește relația cu PNL, depinde dacă ajungem la primari aleși în două tururi sau nu. Dacă va fi primar într-un singur tur, pentru Capitală va trebui să stăm toți la masă și să facem tot ce putem pentru a câștiga.

ORA 19.21Președintele USR, despre dezbaterile din campania electorală:Sunt convins că Iohannis ar fi acceptat o dezbatere cu mine în turul doi, dacă intram.

ORA 19.18De ce nu l-a atacat Barna mai mult pe președinte:În momentul în care s-a declanșat moțiunea de cenzură, criza politică, șansa mea să îl atac pe Iohannis dispăruse, deoarece se încerca îndepărtarea PSD, iar președintele se poziționase anti-PSD.

ORA 19.08Barna, despre democrația de partid:Am ajuns la cealaltă extremă în care fiecare din partid crede că poate să facă sau să spună orice. Ceea ce nu este bine, deoarece după următoarele alegeri vom intra, mai mult ca sigur, la guvernare.

Știrea inițială

Moderator: Monica Mihai/ Invitat: analistul politic Ion Cristoiu

Teme:

Care este concluzia trasă de Dan Barna după alegerile prezidențiale?

Cui face Dan Barna opoziție?

Va avea USR candidat la alegerile locale sau va exista un candidat comun al alianței USR-PLUS?

Va intra USR la guvernare dacă pică actualul executiv?

Se destramă alianța USR-PLUS?

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase