• Publicat:
Știri

Ediție specială „Marius Tucă Show”. Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă: Primele acuzații au fost de trafic de persoane și viol / Dincă spune de Alexandra că au dormit în același pat, dar nu s-au consumat raporturi sexuale

Ediție specială "Marius Tucă Show", luni 19 august. Invitat este Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă.

18:57 Avocat: Dincă spune de Alexandra că au dormit în același pat, dar nu s-au consumat raporturi sexuale

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a povestit, la emisiunea „Marius Tucă Show”, ce le-a spus principalul suspect al crimelor din Caracal anchetatorilor cu referire la Alexandra Măceșanu. Acesta a susținut că nu a violat-o și că au dormit în același pat în noaptea respectivă.

Citește continuarea…

18:53 Avocat, despre suspendarea reconstituirii: Doi cetățeni au deschis portiera mașinii unde era Dincă

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a spus, la emisiunea „Marius Tucă Show”, că reconstituirea din prima zi de după recunoașterea faptelor a fost oprită brusc, deoarece doi necunoscuți au reușit să deschidă portiera mașinii în care era Gheorghe Dincă și să înjure.

Citește continuarea…

18:34 Avocat: Soția lui Gheorghe Dincă a venit în aprilie în România și a stat o lună în Casa Groazei

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a spus, la emisiunea „Marius Tucă Show”, că soția principalului suspect din cazul crimelor din Caracal a venit în România pe 26 aprilie, după momentul la care se presupune că Luiza Melencu ar fi fost ucisă, și a stat o lună în „Casa Groazei”.

Citește continuarea…

 

18:26 Avocat: Dincă ne-a zis „Vreau să vă spun adevărul în acest caz. Eu am comis faptele”

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a declarat, la emisiunea „Marius Tucă Show”, că Dincă și-a recunoscut prima dată faptele în fața unui polițist, iar mai apoi în fața sa și a unui procuror. Recunoașterea faptelor a fost în a 3-a zi de anchetă.

Citește continuarea…

 

18:16 Primul avocat al lui Gheorghe Dincă: Primele acuzații au fost de trafic de persoane și viol

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a declarat, la emisiunea „Marius Tucă Show”, că acuzațiile inițiale ale procurorilor au fost de trafic de persoane, în ceea ce o privește pe Luiza Melecu, și de trafic de minori și viol, în ceea ce o privește pe Alexandra Măceșanu.

Citește continuarea…

Știrea inițială. Informații în exclusivitate despre cel care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

1.    Cine a decis să nu-l mai reprezinte pe Gheorghe Dincă?

2.    Cum îl descrie pe Gheorghe Dincă? Este el autorul crimelor? Făcea parte dintr-o rețea?

3.    Are Dincă profilul unui psihopat, criminal în serie? De ce nu și-a șters Dincă urmele?

4.    Există probe indubitabile pentru acuzația de omor calificat?

5.    Este posibil ca Gheorghe Dincă să scape?

Sunt câteva întrebări la care va răspunde Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, începând cu ora 18.00, într-o emisiune LIVE „Marius Tucă Show” pe mediafax.ro și gandul.info.

Inchide