Elvis Pian, singurul frate rămas în libertate al lui Emi Pian, face dezvăluiri: „Astăzi la percheziție m-a deranjat un singur lucru. Vreau să aduc la cunostință”

Publicat: 12/08/2020, 22:59
Actualizat: 12/08/2020, 23:30

Fratele lui Emi Pian, Elvis Pian, întors recent din Olanda, după momentul uciderii fratelui său, a vorbit la la România TV în contextul în care Grațian și Ciprian Duduianu au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tentativă de omor.

Victor Ciutacu: Ați fost audiat în acest dosar?

Elvis Pian: Nu, pentru că nu mă aflam în țară. El a murit la ora 03.00 și eu am ajuns a doua zi, la orele 18.00.

Vreau să aduc la cunoștință ceva. Se vorbește foarte mult despre Emi, despre noi, frații lui. Într-adevăr purtăm numele nostru, purtăm numele bunicului nostru, nu este vina noastră.

Fratele lui Emi Pian spune că l-a deranjat faptul că șeful Poliției care a descins astăzi la domiciliul familiei l-a luat deoparte și l-a întrebat cu cine s-a întâlnit.

Elvis Pian: „Astăzi la percheziție m-a deranjat un singur lucru. Vreau să fim lăsăți în pace. Dacă am greșit, să plătim. Ne supunem legii”

Elvis Pian: Un domn al acțiunii, șef al acțiunii, m-a luat deoparte astăzi și m-a întrebat cu cine m-am întâlnit. Vreau să dezmint, de aceea am intrat la emisiunea dvs. pentru că o jurnalistă m-a acuzat că m-am întâlnit cu șefii Poliției Române. Eu, Nicușor, nu am cunoscut niciodată vreun șef al Poliției, nu este adevărat. Așa m-a întrebat domnul polițist astăzi. Eu, cu mortul în casă, aveam timp să mă întâlnesc cu șeful Poliției Române?

Credeți-mă din suflet. Nu m-am întâlnit cu nimeni, nici eu sau cei din familia mea pentru a completa ceva în secret. Vrem ca zvonurile acestea să dispară.

Victor Ciutacu: S-a ridicat azi la percheziție vreun contract prin care erau mascate acțiuni de cămătărie?

Elvis Pian: Fratele meu este mort. Nu s-a ridicat niciun act.

Victor Ciutacu: Au apărut informații potrivit cărora există înregistrări între conducerea Poliției Române și membrii clanului Duduianu?

Elvis Pian: M-a întrebat un domn astăzi, a căutat arme și a venit să îl ia pe Grațian și pe Ciprian. Au găsit parfumuri și haine, 2.000 de lei. Nu există așa ceva. Dosarul este în anchetă.

Victor Ciutacu: Vă este frică de rivali?

Elvis Pian: Sunt obligat să sun la autorități. Îmi este frică și de stat și de oameni. De rivali nu îmi e frică, pentru că toți avem o soartă, dar evităm cât putem de mult. Dacă facem o infracțiune, o plătim. Puteți să luați dosarele din urmă. Bunicii se ocupau cu colectarea aurului.

Despre faptul că a existat un conflict la Ploiești despre care a vorbit Grațian Pian, ieri, la România Tv, Elvis Pian spune: „Asta am auzit și noi. Doar plutește un zvon în aer”

Despre conflictul din trecut în urma căruia a fost ranit, Elvis Pian spune:

„Nasul fiului lui Napi m-a atacat. Noi suntem invidiați pentru că avem prieteni din altă lume, suntem mai cizelati”

Serviciul Grupul Infracționale, serviciu nou din Poliția Capitalei, au redactat o scrisoare trimisă RTV prin care se spune că se duce o lupta din interiorul poliției, cât și din partea lumii interlope care încearcă să-i oprească din activitate, potrivit precizărilor celor de la RTV.

Victor Ciutacu: Ce conflicte au escaladat până la crimă?

Florin Motoi: Astăzi ați stat de vorbă cu Elvis Duduianu pentru că s-a întâmplat să aibă dovada că a fost dincolo de granițele noastre. Aceste conflicte există în etnia noastră de zeci de ani. Întotdeauna țiganii au avut un orgoliu care a condus la violență. Ceea ce nu știți este că, dar organele de cercetare știu,  datorită numelui lui Duduianu, poliția ii tratează pe copii lui la fel ca și pe tatăl. Emi Pian a avut infracțiuni violente prin care s-a impus în lumea interlopă. Dacă ne întoarcem în urmă cu 30 de ani, Pian a dominat lumea interlopă, începând cu anii din ’80. Frații l-au refuzat că șef al lumii interlope și și-au făcut o altă viață.

Victor Ciutacu: Excludeți acte de răzbunare?

Elvis Pian: Da. Pe cine să răzbunăm.? Am ajuns să îmi fie frică să vorbesc, pentru că suntem loviți din toate părțile. Acum fratele meu a murit, nu a avut nicio discuție cu familia Rinu.

Doi dintre frații lui Emi Pian și mai mulți apropiați clanului au fost ridicați de acasă, miercuri dimineață, de polițiștii Serviciului Omoruri și mascații Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, după ce, pe numele lor a fost deschis un dosar de tentativă de omor. Aceștia sunt acuzați că, în noaptea în care Emi Pian a fost înjunghiat de Richard Emanuel Gheorghe, l-ar fi  lovit pe agresor, la rândul lor, cu săbiile și ar fi folosit inclusiv un topor.

Ciprian și Grațian, frații liderului clanului Duduianu, Emi Pian, ucis săpămâna trecută în București, au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tentativă de omor.

Frații lui Emil Pian au încercat să îi ia viața celui care l-a înjunghiat pe fratele lor.

„La data de 4 august, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M. (Florin Mototolea – n.red.) cei trei inculpați l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa”, transmite Parchetul Capitalei.

Dezvăluiri! Înainte să-l înjunghie mortal pe Pian, Napi a încercat să-l omoare și pe fratele lui Emi, Elvis: „L-a tăiat la gât!”

Grațian Duduianu, fratele lui Emi Pian, a vorbit la România TV, pe 11 august, despre contextul în care s-a produs crima fratelui său, despre un posibil stabor si o răzbunare  ce ar urma să se desfășoare, despre incidentele din trecut care anunțau un eveniment nefericit, despre Napi Ciprian, cât și despre posibilitatea unei crime făcută la comandă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York