Emil Constantinescu a venit la reuniunea PNL pentru a verifica o sală. A evitat să-l felicite pe Iohannis

Redactor:
Andi Manciu
Emil Constantinescu a venit la reuniunea PNL pentru a verifica o sală. A evitat să-l felicite pe Iohannis
Fostul președinte Emil Constantinescu a venit, marți, la sala de grup parlamentar a PNL unde are loc reuniunea conducerii noului PNL, ca să verifice sala de ședință, întrucât acolo se va desfășura joi o conferință cu foști șefi de stat, el evitând să îi transmită lui Iohannis un mesaj de felicitare.

Emil Constantinescu a fost întrebat dacă a venit pentru a-l felicita pe Klaus Iohannis, câștigător al alegerilor prezidențiale.

„Nu, am venit pentru o conferință internațională cu participarea foștilor președinți din zonă, care va avea loc joi. Una dintre întâlniri, cea cu liderii religioși, va avea loc în sala de grup a PNL”, a spus fostul șef al statului, precizând că a venit să verifice sala.

El a explicat că acolo se va desfășura joi Conferința Internațională „25 de ani de la căderea comunismului în Europa Centrală și de Est: privind în urmă, privind înainte”, la care până în prezent au confirmat participarea în jur de 15 foști președinți din Europa centrală și de sud-est, între care Lech Walesa.

Constantinescu a spuscă l-a invitat la această conferință pe Klaus Iohannis, înaintea alegerilor prezidențiale, însă nu și pe Traian Băsescu.

Cu toate acestea, fostul șef al statului a refuzat să îi transmită un mesaj public de felicitare lui Klaus Iohannis.
 

Inchide