Este oficial: Interlopul care și-a împușcat fosta iubită în cap nu s-a sinucis. Cum a murit, de fapt, Adrian Hladii

Este oficial: Interlopul care și-a împușcat fosta iubită în cap nu s-a sinucis. Cum a murit, de fapt, Adrian Hladii
Publicat: 24/03/2017, 18:12

În urmă cu o săptămână, după tragicul eveniment petrecut pe strada Barcăului, în speranța că suspectul se află încă în zona în care a abandonat mașina și cadavrul Daliei Duca, mai multe patrule de poliție au periat malul Crișului până în apropiere de granița cu Ungaria.

Anchetatorii au găsit mai multe urme de sânge, de-o parte și de alta a Crișului Repede, semn că Hladii s-a rănit în timpul împușcăturilor.

Deși primele concluzii indicau faptul că Hladii ar fi fost împușcat în zona șoldului, medicii legiști nu au găsit urme de împușcare în corpul interlopului.

Potrivit surselor Bihon.ro, proveniența urmelor de sânge găsite pe malurile Crișului Repede ar fi apărut ca urmare a unor zgârieturi profunde pe care criminalul le avea în palma stângă, răni provocate de alicea pistolului.

Din informațiile Bihon.ro, mai reiese că în momentul în care mascații,alături de soția suspectului, au intrat în imobil, Adrian Hladii se afla ascuns în dormitorul apartamentului situat pe strada Nufărului. Ușa de la dormitor era blocată, iar soția lui Hladii le-a transmis polițiștilor că aceasta nu ar trebui să fie închisă. În încercarea de a scăpa, interlopul a ieșit pe geam și, ținându-se cu mâinile de pervaz, a încercat să se balanseze pentru a intra prin săritură în apartamentul de la etajul inferior.

Panica de a fi prins, nu l-au făcut pe criminal să ia în calcul greutatea corpului său și nici rana de la mâna stângă, motiv pentru care nu a reușit să își ducă la bun sfârșit planul de evadare și a căzut de la etajul 4, lăsând în urma lui doar un urlet de groază.

Cu toate că a fost resuscitat la fața locului de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) SMURD, bărbatul a murit ca urmare a leziunulor suferite prin căderea de la etajul patru.

În momentul de față se continuă investigațiile doar la nivelul la care anchetatorii consideră că Adrian Hladii a avut complici care l-au ajutat să fugă de pe malul Crișului și să se ascundă câteva zile, până când a mers în apartamentul situat vizavi de Lotus Center.