EXCLUSIV. Adolescenta de 17 ani din Mehedinți a fost incendiată de criminal în propria casă! Cei doi ar fi avut o relație, chiar dacă bărbatul fusese condamnat pentru crimă – VIDEO

Redactor:
Gandul
EXCLUSIV. Adolescenta de 17 ani din Mehedinți a fost incendiată de criminal în propria casă! Cei doi ar fi avut o relație, chiar dacă bărbatul fusese condamnat pentru crimă – VIDEO
Adolescenta de 17 ani din Mehedinți a fost incendiată de criminal în propria casă! Cei doi ar fi avut o relație, chiar dacă bărbatul fusese condamnat pentru crimă

 O adolescenta de 17 ani a fost incendiată în propria locuință de un criminal, eliberat condiționat din penitenciar. Fata a suferit arsuri de gradul II și III pe 90% din suprafața corpului și a fost transferată la Spitalul de Urgență din Craiova și este în stare foarte gravă.

ATENȚIE! Urmează informații cu puternic impact emoțional

Scenele cumplite s-au petrecut în cursul serii de vineri, 12 iunie, în localitatea Dârvari din județul Mehedinți. Fata se afla în locuința ei când s-a trezit cu bărbatul de 45 de ani că intră peste ea în cameră. A stropit-o cu benzină și i-a dat foc, apoi a fugit. Fata era acasă cu bunica și fratele, iar aceștia au stins flăcările și au chemat ambulanța.

Adolescenta, incendiată în propria casă în care se mai aflau fratele și bunica ei

Fănică Cercel, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, a declarat pentru GÂNDUL că în urma incindierii victima a suferit leziuni grave care s-ar putea vindeca în 45 de zile, însă îi pun viața în pericol.

De asemenea, acesta  a anunțat că autorul a fost reținut, audiat și urmează să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventiva pentru tentativă de omor calificat.

Victima și criminalul ar fi avut o relație amoroasă

Bărbatul și-a recunoscut fapta și se pare că o cunoștea pe adolescentă și ar fi avut chiar o relație cu aceasta, corespondând și pe rețelele de socializare. Acuzatul ar fi avut grijă de ea și din punct de vedere financiar, susținând-o cu bani.

Bărbatul a mai fost condamnat pentru omor, dar fusese eliberat condiționat în urmă cu aproximativ 1 un . El a ucis doi bătrâni în urma unui jaf. Acum va fi cercetat pentru tentativă de omor.

Inchide